Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

OFELIA FINE GREEK PRODUCTS


.Μετά από μια μακρά σειρά από συναρπαστικές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό την ανεύρεση των πιο εκπληκτικών συστατικών αυτού του ευλογημένου και της εύφορης γης, έχουμε επιλέξει προσεκτικά μόνο τα πιο φρέσκα και θρεπτικά συστατικά, τα οποία καλλιεργούνται με τις πιο φυσικές μεθόδους. Όλες οι ελιές, φρούτα, λαχανικά, βότανα και άλλα συστατικά των προϊόντων μας είναι τόσο φρέσκα όσο και ως φυσικό προιόν, δεδομένου ότι μπορεί ενδεχομένως να είναι. Δεν έχουν τεχνητά πρόσθετα, γλυκαντικές ουσίες ή συντηρητικά δεν έχουν προστεθεί σε οποιοδήποτε από αυτά.

Αυτά φυσικά καλλιεργούνται και με κόπο έχουμε επιλεγμένα συστατικά που έχουν συνδυαστεί με ακρίβεια σύμφωνα με τις πιο αυθεντικές συνταγές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Σκοπός μας ήταν να διατηρήσουν ανώτερη γεύση και θρεπτική αξία. Τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα φημισμένα για τη φυσική υφή τους, την αρχική γεύση και την εξαιρετική γεύση.

Με την ενσωμάτωση όλων αυτών των εξαιρετικών προϊόντων που μαζί δημιουργήσαμε την Ofelia, μια νέα οικογένεια προϊόντων αντάξια του ονόματός τους, προσφέροντας μεγάλο "όφελος" και "αξία" για την υγεία του σώματος, του νου και της ψυχής!


Προϊόντα

Premium Extra παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Βιολογικές Ελιές, Βιολογικά λιαστές ντομάτες, Ψητές κόκκινες πιπεριές, χοντρό θαλασσινό αλάτι, Φυσικό θυμαρίσιο Μέλι Πεύκου Μέλι με Μαστίχα, κρέμα φουντουκιού με μέλι, παραδοσιακά

γλυκά του κουταλιού, σπιτικές μαρμελάδες, χειροποίητα ζυμαρικά και ριζότο, Παραδοσιακά σάλτσες ντομάτας, χειροποίητο χαλβά, 100% ούζο, 100% Authentic Λικέρ Μαστίχας, ολόκληρα Τρούφες, Λάδι Τρούφας, κλπ







.
.
.

4 σχόλια:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις