Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

GREEK EXQUISITE TASTES


Αχ που σε παω που σε παω απόψε.
Σε ταξιδεύω μέσα απο ελληνικά προιόντα σε ιδέες που γεννιούνται απο Έλληνες που μένουν σε αυτήν την χώρα που καταρέει, αλλά που με τόσο δημιουργικά μυαλά όλο και κάτι καλό ετοιμάζετε.
Θα σε πάω μέχρι την Λαμία για να δείς έναν συντοπίτη μου που ρίζωσε τόσο βαθιά εκεί που έκανε ελαιώνα και μάλιστα βιολογικό. Βέβαια ο ελαιώνας μπορεί να είναι στην Λαμία αλλά το λάδι είναι απο την Λακωνία απο έναν νέο παραγωγό με μεράκι και πάθος για το λάδι όπου συνεργάζονται. Ο Βασίλης Αιβάζογλου μετά απο σπουδές στην Ιταλία γύρισε πίσω και ετοίμασε το προιόν που θα δείτε.
Έκανε την G.E.T. | Greek Exquisite Tastes που με υπερηφάνεια θα ήθελε να ανακοινώσει ότι το G.E.T. Premium Extra Virgin Olive Oil βραβεύτηκε με Gold Award στον Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου – Terraolivo 2013, για την εξαιρετική ποιότητα του και τη μοναδική του γεύση.
Βασικά πάντα χαίρομαι που πηγαίνουμε καλά στο εξωτερικό. Έχουν απαιτήσεις προδιαγραφές κόπο πλάνα για να μπουν σε έναν διαγωνισμό τα προιόντα και αφου περαστεί αυτός ο σκόπελος, να ξεχωρίσουν μόνα τους στην σκηνή με την αξια τους.
Η λογική της εταιρίας είναι μικρή παραγωγή μεγάλη ποιότητα
μιας και οι ελαιώνες βρίσκονται στο τρίτο στάδιο πιστοποίησης της βιολογικής καλλιέργειας και ως εκ τούτου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί χημικά φάρμακα ή λιπάσματα σε κανένα στάδιο της παραγωγής. Μας νοιάζει τι βάζουμε στο τραπέζι μας και τι δοκιμάζουμε.
  Η συσκευασία του μου άρεσε για τον μινιμαλιστικός σχεδιασμό και  την σχολαστικότητα στην επιλογή των υλικών,  που συνθέτουν μια μοντέρνα και ελκυστική συσκευασία.
 Η διαφάνεια του μπουκαλιού αναδεικνύει το βαθύ πράσινο χρώμα του ελαιολάδου.
Το κομψό κουτί παύει να είναι ένα απλό, χρηστικό μέσο προστασίας του λαδιού από το φως, αλλά μεταμορφώνεται σε μέσο προβολής του προϊόντος.
Με το ευρηματικό του άνοιγμα αφήνει να αναδυθεί το μπουκάλι, τονίζοντας την μοναδικότητα του περιεχομένου του.
Εαν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να μπείτε στην σελίδα τους http://greekexquisitetastes.com και στο facebook Greek Exquisite Tastes
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις