Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

6/6/2013 ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ


ότι και να κάνουμε στην ζωή θέλουμε υποστηρικτές, αβανταδόρους... όσο καλά και να έχεις στήσει τα πάντα αν δεν ακουστεί το χειροκρότημα απο γνωστούς σου είναι σαν να μην το έχεις κάνει. όταν κοιτάς απο κάτω θέλεις να ξέρεις πως κάποιος γνωστος σου θα σου κλείσει το μάτι.
Σήμερα ξύπνησα νωρίς,ντύθηκα στολίστηκα, ετοιμάστηκα, έκανα τα απαραίτητα και συνάντησα τους δικούς μου ανθρώπους. πήγαμε στην στάση και ολοι μαζί ξεκινήσαμε για το τει θεσσαλονικης, όπου μεσα σε γελια και φωνες, μεσα απο αναπαντεχες συναντήσεις, μεσα απο παρουσιες που δεν περιμενα πήγαν ολα καλα.
Βρέθηκα πάλι να κάνω μια διαδρόμη με 2 λεωφορεία για τελευταία φορά με γελια και πειραγματα, οπότε μπορώ να πω οτι ουτε καταλαβα την διαδρομή. βρηκα τους γονεις μου την φιλη μου τον αδερφο μου και την θεια μου να μας περιμενουν τει και ολοι μαζι ξεκινησαμε τον δρόμο της σταδιοδρομιας. Ετσι βαφτισε ο καθηγητης μου την διαδρομι δεν κανω πλακα. ΜΕ συγκινηση κρατησα τα χαρτιά του ορκου μου και την αναλυτική μου, πήρα το πτυχίο μου και ολα καλα.
Μπήκαμε πίσω στο αγροκτημα εκει ορκιζομαστε, και ευτυχως ειχαμε και δυο γνωστους ακομα να ειναι μαζι εεεε μην ειμαι μονη. Με τα πολλά, ακούσαμε το ονομα μας, μπήκαμε στην σειρά μας, φωτογραφιθήκαμε πριν και μετα, οι καθηγητες εκεί, εμεις εκεί, και οι φωτογράφοι. Υπογράψαμε και επίσημα οτι τελειώσαμε, και τα σπάσαμε ολα, κυριολεκτικα....
Καραγκούνες, μπαλόνια, καραμούζες, κομφετί, φιλιά, αγκαλιες και χαμόγελα παντού. Ορκίστηακα τελικά τεχνολόγος γεωπόνος, για να υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ την γη. Διάβασα για να κάνω κάτι καλύτερο. Εσπειρα μεσα μου την ηρεμία και την γαλήνη που σου δίνει η φυση. Πέρασαν απο μπροστά μου ολα τα δυσκολα και τα καλά που έζησα εκει μεσα, όλοι οι άνθρωποι που ηθελα και δεν ηταν όλα τα χτυποκάρδια, και κατέληξα να είμαι τι; μια πτυχιουχος μεν ανεργη δε. Που έμαθε τι; κάτι που ισως δουλεψει.
Για όλους τους ανθρώπους που θα με χριαστούν μεσα στα χωράφια για να γίνουν καλύτεροι, για όλους τους κόπους που κάνω για να γίνω καλύτερη, για όλα όσα έμαθα και για τα επόμενα που θα ερθουν χαίρομαι που πήρα ένα χαρτί για να διεκδικήσω κάτι καλό.
Όλη η ορκομωσία είναι σε φωτο σε αυτο το σαιτ εδώ και εμείς ημαστε στις σελίδες 10, 37,65, 88, 89, 125, 144, 158, 172, 173, 174, 217, 218, 219, 220, 261.
Τώρα πάμε για άλλα για τα καλυτερα που θα δημιουργησουμε. Σας ευχαριστω όλους σας που ειστε μαζί μου τόσο καιρό, που με ακούτε και ευχομαι και στα παιδια σας.
 

3 σχόλια:

  1. Πάρα πολλά μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Και σου ανταποδίδω την ευχή σου: Τώρα πάμε γι΄άλλα! Για τα καλύτερα που θα δημιουργήσεις! Καλή σταδιοδρομία με πολύ κέφι και ακόμα περισσότερα όνειρα! Την καλημέρα μου στέλνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη ζωή σου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ!!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις