Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

MORIA ELEA OLIVE OIL EARRINGS @ BY STEKIA PANTOU

 
 
 
 
 
Με έχει πιάσει ένα περίεργο συναίσθημα εθνικής υπερηφάνιας. Αναζητώ την χώρα μου και τις σκέψεις των επιχειρηματιών, μέσα απο τα προιόντα που παράγουν σε αυτόν τον τόπο.
Φυσικά και η καλλιτεχνική μου πλευρά δεν έμεινε απο έξω. Έχω μια αγάπη στα περίεργα μπουκάλια, με ωραία λογότυπα. Ο συνδυασμός, καλό ελληνικό προιόν, ωραίο μπουκάλι, και λογότυπο είναι ίσως ο λόγος, που όπου και να βρεθεί το ξεχωρίζουν απο μακριά, και κερδίζει βραβεία και κοινό.
Κυρίες και κύριοι , σας μιλάω για το ελληνικό λάδι Moria Elea όπου για μια ακόμα φορά κατάφερε να κερδίσει διάκριση στο εξωτερικό.
Μιλάμε για ένα λάδι μικρής παραγωγής, με ένα μπουκάλι εξ ολοκλήρου χειροποίητο και με ωραίο λογότυπο.
Αυτός ήταν και ο λόγος όπου τα stekia pantou ετοίμασαν ένα σκουλαρίκι με την μορφή αυτού του μπουκαλιού. Στηρίζοντας  την προσπάθεια του Κωνσταντίνου Μπαλάφα για αυτό το προιόν, τα stekia pantou χάρισαν μια ξεχωριστή ανάρτηση για το λάδι και θα την διαβάσετε στο νούμερο 199 και είναι τα moria elea olive oil earrings by stekia pantou  και αν σας αρέσουν τα ακολουθείτε και στο Pinterest ή τα κάνετε share facebook - twitter.
Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και το ιστόλόγιο Styllia  ¨οπου είχε χαρίσει δώρα σε όλους και διάλεξε αυτό το σχέδιο απο όσα είχα κάνει. Θα το βρείτε stekia pantou @by styllia
Αναζητήστε το λάδι thinkglass moria elea   και στήριξε την καλή προσπάθεια.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις