Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

LENGA WINE SPA



lenga
ένα όνομα που δεν το βρήσκεις στην χώρα μας αλλα που οταν το συναντησεις σου χαράζεται στην μνημη σου. Στην χώρα μας ταυτίστηκε με μια γυναίκα που χάραξε το όνομά της αυτο σε μια χρυσή ετικέτα ενός μπουκαλιού κρασιού. Η λένγκα είναι η οικοδέσποινα στο κτήμα Αβαντίς που βρήσκεται στην Εύβοια.  Η πρωτιά αυτού του κτήματος εκτός παο τα καλά του κρασιά, εκτός παο τις φιάλες που τις ξεχωρίζεις απο μακριά, είναι οτι έβαλε το κρασί στον χώρο των καλλυντικών.
 ήταν στον χαρτη των γεύσεων που είναι ένα οινικό γεγονος της Θεσσαλονικης για δυο μέρες, όταν είδα μια αισθητικό να έχει καλλυντικά απο κρασί. Την πλησίασα, τα δοκίμασα, και η εντύπωση μου ήταν οτι επιτέλους κάτι καινούργιο σαν σκέψη υπάρχει.
 Η ιδέα προέκυψε απο την ιδια την Λένγκα που στην περίοδο της εγκυμοσύνης της ήθελε κάτι πιο φυτικό και τότε ήταν που δημιούργησε αυτην την σειρά. Μου έκανε εντύπωση οτι δεν πίνω κόκκινο κρασί εύκολα αλλα μου άρεσαν δύο προιόντα απο κόκκινη ποικιλία. Εχω ένα θέμα με τις μυρωδιές και αν δεν μου αρεσει δεν θα το πάρω. Ε αυτά τα δυο  προιοντα με τρέλαναν. Και μιλάω για το syrah scrub που βοηθάει στην απολέπιση, κάνει ένα δέρμα λείο και απαλό σαν μετάξι, σε αυτό βοηθάνε και τα κουκούτσια της ποικιλίας, και βοηθάει και στο τοπικό πάχος και την μείωση του φλοιου πορτοκαλιού.
Και το άλλο είναι ένα αφρόλουτρο σώματος πάλι απο σταφυλια syrah που λέγεται barrel bath και είναι ένα προιόν που ενυδατώνει και συσφίγγει χααρίζοντας χαλαρωτική διάθεση και όμορφη επιδερμίδα.
Αν ποτέ θέλετε να κάνετε ένα διαφορετικό δωρο σε εσας και τους γυρω σας σκεφτειτε το και δείτε και όλη την υπόλοιπη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις