Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ


 
Κάποια πράγματα είναι απλά σταθερά. Γίνονται μια φορά άντε δύο τον χρόνο, αλλά μόνο στον ανάλογο χώρο έχουν αξία. Άνοιξε τις πόρτες τις, η ΔΕΘ με τις συναυλίες της. Χτες ήταν η πρώτη, και φυσικά ήμουν εκεί για να ακούσω Πλιάτσικα- Ζουγανέλη.

Να πω ευχαριστώ στην Ελένη, που μου έδωσε πρόσκληση να μπω, και γύρισα το περίπτερο 4, όπου υπήρχαν τα κοσμήματα από πολλούς νέους, και γνωστούς μου πια, καλλιτέχνες. Αξίζει να το επισκεφτείτε και να δείτε πολλούς δημιουργούς, αλλά και να πιείτε ρακί, ρακόμελο, και να φάτε μέλι θυμαρίσιο, από τα Χανιά.  Φυσικά περάσαμε καλά στην γύρα που κάναμε μετά με την παρέα μου. Μας άκουσε όλη η έκθεση από τα γέλια. Φάγαμε παγωτό αλλά άγευστο ήταν καλέ, μετά βρήκαμε δωρεάν τόστ και γιαουρτάκι, μια καλή ευκαιρία για μια κάρτα και εκπτώσεων, και φυσικά, η ώρα που όλοι περιμέναμε. Σκάσαμε ένα σεβαστό ποσό πια, για να φάμε σουβλάκια, λουκάνικα, ξανθές και μαύρες μπύρες.

 Και μετά…. Χαμός. Ευτυχώς βρήκαμε πάλι γνωστούς και καθίσαμε σε ένα ωραίο μέρος όπου κάναμε συναυλία, μέσα στην συναυλία… ο κόσμος τελείως ξενέρωτος πια έλεος. Εμείς έπρεπε να ήμασταν μπροστά, όλοι λέγανε πάτε ρε σεις μπροστά. Χορέψαμε, χοροπηδήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, αυτοσχεδιάσαμε, και πίστευα ότι θα γυρνούσαν όλοι σε μας έτσι όπως κάναμε.

Παιδία γελάστε, χορέψτε, και να χαίρεστε με απλά πράγματα. φιλιά

3 σχόλια:

  1. αααα τι ωραια που παρακολουθησες τη συναυλια.

    αγαπημενοι καλλιτεχνες και οι 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο βρε κορίτσι..έτσι όμορφα να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσάκι μου χοροπηδηχτό γειά σου!!
    Είμαι σίγουρη ότι κάνατε πολύ τζερτζελέ :))
    Έτσι θέλει βρε, με κάθε ευκαιρία να το ρίχνουμε και λίγο έξω,
    λίγο γέλιο, καλή παρέα και όλα θα πάνε καλά !!
    Σε γλυκοφιλώ μικρή μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις