Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ- 3 ΧΡΟΝΙΑ AGRIGATE.GR


   Πριν από 3 χρόνια περίπου, ο αρχισυντάκτης μας Κ.Ζ. είχε μια ιδέα όπως όλοι μας, να φτιάξει ένα blog. Απλή η σκέψη όλοι εδώ μέσα αυτό κάναμε. Πήρε και έναν φίλο του και έστησαν την ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ. Γράφανε για πληροφορίες γενικές, για απόψεις, σκέψεις. Μέχρι που όσο ο καιρός προχωρούσε ενδιαφέρονταν όλο και πιο πολλοί να την διαβάσουν. Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας σαν Blog και βασισμένοι στην ανοδική πορεία του, πήραν την απόφαση να το μετατρέψουν σε  ιστοσελίδα.  

  Προστέθηκαν άλλοι 3 συνεργάτες, έρχονται και άλλοι και τους τελευταίους 4 μήνες γράφω και εγώ για τον ΑΜΠΕΛΩΝΑ  και ότι μπορώ να βρω, ώστε να είναι όσο πιο ενημερωμένο γίνεται.  Θέλω να πω ευχαριστώ, στον Κ.Ζ. που χωρίς να με ξέρει, και με μόνο ένα άρθρο μου διαβασμένο, με πίστεψε, με εμπιστεύτηκε, και τώρα μαζί χτίζουμε το κομμάτι μου. Ομολογώ ότι ηθικα με στηρίζει αρκετά, ώστε να μην τα παίρνω όλα κατάκαρδα. Να είσαι καλά παλικάρι μου, και να με προσέχεις. Τώρα μεταξύ μας, μιας και δεν μας ακούει κανείς, αυτά τα καλά λόγια τα είπα για να μου δώσει κανένα μπόνους, μια αύξηση, μια επιβράβευση βρε αδερφέ, αλλά μην του το πείτε.

  Η agrigate όμως, μεγάλωσε και σβήνει αισίως τα 3 κεράκια της και χαιρόμαστε. Επειδή εγωιστές δεν ήμαστε, γενέθλια έχουμε, τσιγκουνιές δεν κάνουμε σας εξασφαλίσαμε προσφορές σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ.

  Αν εσάς προσωπικά δεν σας ενδιαφέρει το κρασί, σκεφτείτε το σαν δώρο, σαν μια ευκαιρία να πιείτε κάτι καλό, σαν μια πράξη για ενίσχυση της χώρας μας στα καλά προϊόντα που παράγουμε. Μπορεί να έχετε κάποια γιορτή, γενέθλια, γάμους, αρραβώνες ή καμία δικαιολογία απλά θέλετε κάτι για εσάς.

   Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να πάτε από κοντά να γνωρίσετε 2 οινοποιεία, μια κάβα με μπύρες σπάνιες, κρασιά, και είδη καπνού και δώρου, γλυκά, σοκολάτες, ζυμαρικά, φυτώρια με άνθη, σπόρους, λιπάσματα, αρδευτικά, να κάνετε μια στάση σε διαφορετικές πόλεις, και στο τέλος να κάνετε όλα αυτά μια ωραία συσκευασία με δική σας ετικέτα, στο μυαλό , στην καρδιά σας και στην Αθήνα.

 Για να τα κάνετε όλα αυτά πρέπει να μπείτε ΕΔΩ   για να πάρετε τις οδηγίες όπου θα σας πουν πως θα πάρετε το κουπονάκι για την κάθε πόλη. Καλέστε τους φίλους σας, και πείτε το και σε άλλους. Που ξέρετε; Μπορεί να τους ενδιαφέρει και να μην το ξέρουν. Αμαρτία δεν είναι; Αν έχετε προφίλ στο facebook εδώ είναι η ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Και εδώ η σελίδα μας. Και για να μην παραπονιέστε, αν είστε πουλάκι και έχετε twitter και εμείς εδώ ήμαστε.

  Θα χαρούμε, αν έχει ανταπόκριση ώστε να το ξαναπροσπαθήσουμε, αρκεί να χαρείτε και εσείς με την χαρά μας και την δουλειά μας. Κάνουμε ότι μπορούμε  σαν ομάδα, όσο καλύτερη δουλειά για εμάς και εσάς.

 Οι προσφορές θα είναι για ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ  αν θελετε μπορειτε για να μας βοηθησετε να βαλετε την φωτογραφια και τον συνδεσμο απο κατω στο blog σας ωστε να το μαθουν και αλλοι ευχαριστω εκ των προτερων

ΑΠΟ 28/2 ΕΩΣ 31/4

                             

                                 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ

                                    ΕΛΑΤΕ ΣΟ ΠΑΡΤΥ

17 σχόλια:

  1. Να τα εκατοστήσετε και να γιορτάζετε κάθε χρόνο και με περισσότερο ενδιαφερόμενους για την ποιότητα και την γευση των κρασιών...χρονια σας πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπιζω ρουλα μου να μας βοηθησεις και να το βαλεις και στο μπλογκ σου για να το δουν ολοι.
    σου ευχομαι να εχεις και εσυ το κουπονι σου για να αγορασεις καλουδια
    χαιρομαστε για την προσπαθεια μας και αν εχει ανταποκριση θα το συνεχισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια προσπαθεια
    να τα εκατοστησετε και να εχετε παντα δουλεια
    τωρα που το ξερω οτι γραφεις και ειδικα για το κρασι θα σε διαβαζω οποτε μπορω γιατι με ενδιαφερει οτι δηποτε γυρω απο το κρασι
    να εισαι καλα κοριτσακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειρηνη μ ειδες που βρηκα κατι να σε ενδιαφερει; μπραβο μου κατι ειναι και αυτο. αν μπορεις βαλτο στο μπλογκ σου να το δουν και αλλοι και φυσικα ευχομαι να παρεις την προσφορα ή να το πεις σε γνωστους σου
    να εισαι καλα κουκλα μου ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια τα θελουμε για στηριξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα..νασαι καλα που περασες απο το λημερι μου..ευχαριστως να το βαλω..αλλα θ'αλαξω αναρτηση..και το εβαλα επανω στο gadget..μολις κανω αναρτηση θα το βαλω και κατω..νασαι καλα..και καλη επιτυχια..ολα καλα να πανε..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και έχω το μαύρο χάλι από, ίωση το διάβασα..θα το πω σε φίλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλή όμορφη η προσπάθειά σας!!!Θα το προωθήσω και εγώ σε όσους ενδιαφέρονται!!!Να τα εκατοστήσετε και πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχτιδα μ γινε γρηγορα καλα και κανε τα μαγικα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σοφια μου ευχαριστουμε που το εβαλες απλα πες το οπου θελεις σε ολη την ελλαδα που εχουμε και στην κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια σας πολλά!!!!! Θα το βάλω και στο blog μου! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να εισια καλα μαρια μ ευχαριστουμε για την στηριξη δες και εσυ μηπως θες να την εκμεταλευτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΜΙΝΙΑ.ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου κοριτσάκι μου, τώρα το είδα, είμαι στα τρεχάματα
    όλη μέρα και το ξέχασα. Χρόνια σας πολλά, να συνεχίσετε
    την προσπάθεια σας, αξίζει τον κόπο, το κρασί μας μαλακώνει
    και μας φτιάχνει τη διάθεση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giasmin δουλευω στην δραμα για αυτο το εβαλα ευχαριστουμε και ελπιζουμε να το βαλεις στον τοιχο σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπισκοτο μου ελπιζω να θυμαμαι αυτο που ειπες μας μαλακωνει καθε γουλια να εισαι καλα κοριτσακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη μου πεις Ιωάννα γλυκούλα μου ότι είσαι από Δράμα σαν εμένα;; Γιαυτό έχεις ταλέντο καλέ!!!Μπράβο για τον τρόπο που γράφεις!!μου αρέσεις αφάνταστα!!!Χρόνια πολλά σας! και μόνο επιτυχίες!!!ήρθα όμως για να χτυπήσω την πόρτα σου , μια και είναι και η δική σου γελαστή φατσούλα στις φωτό του Blog μου και μάλιστα πρώτη πρώτη....Tag! Tag!! πέρνα από το σπιτάκι μου να δεις!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχα φανη μ συνεργαζομαι με δραμα με ενα οινοποιειο αν μπεις στις προσφορες μας θα δεις
    καλε ερχομαι να με δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις