Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

PARADISO RESTAURANT

Αν κατι μου αρεσει ειναι γενικα το ωραιο και οπου το βρησκω το διαδιδω.

Αν βρω κατι που με σιγουρια με ενθουσιαζει φυσικα και δεν θα το κρατησω για εμενα μονο.

Ενα απο τα ωραια λοιπον που ανακαλυψα, ειναι και αυτο το μαγαζι, που βρησκετε στην Αθηνα. Φυσικα ιταλικο μιας και εχω αδυναμια σε αυτην την χωρα, μα ειναι και ενας χωρος για γευσιγνωσιες, μιας και ο ιδιοκτητης του ειναι γευσιγνωστης κρασιων, και ενα μερος για να χαλαρωσεις.


Εχει εναν απιστευτα επιμελημενο καταλογο κρασιων,που διαμορφωνετε απο φιλους και γνωστες του ιδιοκτητη και απο τον ιδιον, δεν ειναι τιποτα στην τυχη του, τα πιατα ειναι προσεχτηκα επιμελημενα και ταιριασμενα με το κρασι, και οταν μαζευονται πολλοι μικροι και μεγαλοι γνωστες του οινου δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα επικρατει.
Προσεγμενος χωρος, χαμηλος φωτισμος, ωραιες γευσεις, καλο κρασι, καλοι ανθρωποι να το διαχειριζονται, οποτε ειναι μια προταση απλη, κοντινη για οσους ζειτε εκει, και ισως κατι διαφορετικο στον ουρανισκο σας


Μπορω να πω με σιγουρια πως, αν μενετε σε αυτην την πολη και εχετε μια μικρη λατρεια για το κρασι και μαλιστα το καλο, αξιζει να περασετε μια βολτα. Αν αναρωτιεστε που θα το βρειτε ειναι καπου στην οδο Ι. Αποστολοπουλου 58. Τωρα αν χαθειτε η δεν ξερετε που κοντα ειναι μπορειτε να επικοινωνησετε στο 2106722290 ή στο 2106748667. Αν ειστε λατρεις του κρασιου και θελετε να κανετε μια προταση να πποτεινετε καποιο οινοπαραγωγο μπορειτε να επικοινωνησετε στο
paradisorestaurantgr@gmail.com να ζητησετε τον ιδιοκτητη - πολυ καλο ομιλητη- γνωστη κρασιου Κ.Μιχαιλος Γρηγορης. και αν δεν εχετε αυτοκινητο μπορειτε να παρετε το μετρο και να σταματησετε στο Χολαργο.

Λοιπον τι λετε; θα περασετε;

6 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ -ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ!!!!ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα χριστουγεννα κοριτσακι μου! με υγεια και αγαπη! :)) να περασεις ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκρουτζ μου ευτυχως δεν εισαι τσιγκουνης και τα λες μια χαρα μπραβο σου να εισαι γερος δυνατος και δημιουργικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σταχτοπουτα μου να εισαι καλα και μεσα στην ομορφια παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαρακι μουυυυυυυυ που χαθηκες βρε να εισαι δημιουργικη και ονειροπολα και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις