Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σήμερα θα είναι μια μέρα που θα μείνω σπίτι να κοιμηθώ γιατι δεν αντέχω άλλο. έχω μια ατονία κούραση δούλευα ως αργά και αυτη η ανάρτηση είναι προγραμματισμένη οπότε μετά που θα διαβάσω τα σχόλια σας θέλω να δώ όλη την θετική σας ενέργεια για αυτην την μέρα.
Σκεφτείτε την παρακάτω αν'αρτηση μου και ότι και να κάνετε να το ζείτε σαν την τελευταία σας στιγμή και τώρα να το ξέρετε καλα?
Αυτό το σαββατοκύριακο θα ακούσω πολύ το νέο Cd του Νικόλα μου που είναι πολυ ωραίο- και το σιντι και το κουκλι- και νομίζω πολυ θετικό αν σκεφτείτε πως οι τίτλοι είναι μικρά μυνήματα που όλοι πρέπει να έχουμε στο νού μας.
Ο τίτλος λέει θα ειμαι εδώ. ελπίζω όλοι να είστε εκεί όχι μόνο για τους δικούς σας αλλά και για όσους είναι καθημερινά στο διάβα σας. Για οτι στεναχωριεστε να λετε ε και τι έγινε θα βρω τι δυναμη και θα πάω παρακάτω. Να νιώθετε γεμάατοι και να λέτε καλή καδιά για να μπορείτε να αντέχετε τα δύσκολα. μπορεί να γίνονται πράγματα που σας πειράζουν και να λέτε ναι ρε γαμώτο αυτό με πειράζει αλλά να βλέπετε και την άλλη πλευρά που είναι η θετική. σε ότι μας πειράζει να μένουμε σε αυτήν την σκέψη δευτερόλεπτα. Μετά θα την ξεχνάμε. Φυσικά απο ότι μας πονάει θα λέμε ήρθε η ώρα να φύγω...αρκετά έκατσα να πονώ για κάτι άδικο. Ότι και να μα συμβαίνει να μην λέμε ποια ζωή να ζήσω? έχουμε καλές και κακές στιγμές ...απο όλες κάτι έχουμε να μάθουμε. Να αναρωτιέστε που θα με πάς ρε ζωή να δω τα καλύτερά σου μέρη και χρώματα? και εκείνη θα σου απαντά με χαρά ψαξε με στα απλά εκεί κρύβομαι. όμως να ξ΄ρεις πως αν εσυ ή κάποιος άλλος κάνει λάθη όλα εδώ πληρώνονται. Μην φοβάσαι αν κάνεις λάθη αλλά μέτρα πόσα έιναι αν υπερισχύουν τότε χανόμαστε 
Μην νιώθεις εξαρτημένος παο καμία ήττα ή νίκη. όλα είναι για όλους.  απλά όταν θα βρείς κάποιον που θα νιώσεις οτι αξιζει πολλά δώσε οτι έχεις κρύψει για αυτόν. και πες του οτι όσο περίμενα να σε δω στην ζωή μου, μάτωσα για σένα. Όμως όταν κάνει λάθος η ψυχή μου πονάει και τότε γίνομαι κάτι δύσκολο...ελπίζω να το καταλάβεις γίνομαι π.........α στην ψυχή. 
Ότι είναι υπογραμμισμένο και χρωμματισμένο είναι οι τίτλοι απο το νέο cd του Νικόλα ελπίζω να το βρείτε και να το ακούσετε αξίζει.
Να πω και χρόνια πολλά στο κουνελάκι που αν κατάλαβα καλά σήμερα κλείνει 5 χρόνια με τον καλό της.
Φιλιά και να θυμάστε να ζήσετε σήμερα τα πάντα έντονα.




ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ



3 σχόλια:

  1. καλό σκ και καλή ξεκούραση! αυτόν...τον αφήνω ασχολίαστο! φιλάκια! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκουράσου και δώσε μετά λίγη ξεκούραση και σε μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Σαββατοκύριακο καλή μου, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τα επόμενα που έρχονται !!
    Φιλάκια **

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις