Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΜΕΝΩ ΣΤΟ THRAKI PALACE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η μονάδα βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Αλεξανδρούπολης και σε απόσταση 4 χλμ από το κέντρο της πόλης, σε ιδιόκτητο χώρο εκτάσεως 50 στρεμμάτων και ιδιόκτητη παραλία 300 μέτρων η οποία προσφέρει μια μοναδική θέα του Αιγαίου πελάγους και του νησιού της Σαμοθράκης.
Το συγκρότημα απέχει 9 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο “Δημόκριτος” και 4 χλμ από το λιμάνι και τον σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης.


Κάθε ένα από τα 140 δωμάτια του Thraki Palace (128 standard & 12 executive), διακοσμημένο με υψηλή αισθητική και ποιότητα, διαθέτει κεντρικό κλιματισμό, TV & video on demand, αυτόματη τηλεφωνική γραμμή με δυνατότητα σύνδεσης PC, free internet service, mini bar και υπηρεσίες 24ωρου room service, laundry, safe - deposit box και baby sitting service.
Επίσης στα 70τμ κάθε σουίτας, η αριστοκρατική επίπλωση και η ζεστή ατμόσφαιρα αναδεικνύουν τους χώρους: υπνοδωμάτιο, wc λουτρό (με ντούς και τζακούζι) και καθιστικό με τραπεζαρία και εξοπλισμένο γραφείο.
Απολαύστε τα μαζί με τη μεγάλη βεράντα και τη μοναδική θέα στην πισίνα και στο Αιγαίο Πέλαγος.


Το Thraki Palace αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, εκθέσεων αλλά και ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων.
Το συνεδριακό κέντρο του Thraki Palace είναι το μεγαλύτερο και το τελειότερα οργανωμένο στην περιοχή, καλύπτοντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας, εξοπλισμού και ασφάλειας.
Στις πολυτελείς ισόγειες αίθουσες του συνεδριακού κέντρου, συνολικής χωρητικότητας 2.300 ατόμων, παρέχεται υπερσύγχρονη συνεδριακή υποδομή με πολλαπλούς βοηθητικούς χώρους, πλήρη οπτικοακουστική κάλυψη και μεταφραστικό κέντρο τελευταίας τεχνολογίας, γραμματειακή υποστήριξη, εκθεσιακούς χώρους, γραφεία συνέδρων, φουαγιέ, ανεξάρτητη είσοδος και parking.
Όλα τα παραπάνω με τη βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία στις επαγγελματικές και κοινωνικές συναντήσεις σας.


Πιστεψτε με και εμενα οταν οι δικοι μου ειπαν να παμε στην αλεξανδρουπολη για διακοπες δεν ηταν και το καλυτερο μου. οταν πηγα ομως και την εζησα ηταν ωραια πολη και λατρεψα το ξενοδοχειο για τα υπεροχα κρασιά του. πολη καλη δουλεια μπραβο. για το φιλοξενο προσωπικο. για το υπεροχο πρωινο που τοσες κρεπες σοκολατας το πρωι δεν ειχα ξανα φαει. καλα παιδια το θεικο ειναι οτι ειχε και να κανεις καφε στην χοβωλη. και το υπεροχο και πλουσιο παντα παιδια μεσημεριανο η απογευματινο θα τρελαθειτε πραγματικα. αφηστε τα δωματια. μεγαλα ηρεμα και ανετα παιδια μια τελεια επιλογη και πιστευω τωρα που εκαναν και το σπα θα ακολουθησω το μοτο του ξενοδοχειου θα θελεις να ξανα ερθεις. ριξτε μια ματια και θα με θυμηθειτε. ψαξτε το.

5 σχόλια:

  1. Αν δεν κάνω λάθος όταν είχαμε πάει τριημερη με το σχολείο στην Αλεξανδρούπολη, εκεί μέναμε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το τηλέφωνο στην τουαλέτα, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ όμορφο! Αλλά η Αλεξανδρούπολη από Αθήνα μου φαίνεται κάπως μακριά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα α ρε βιβικα χρυσοχερα ειναι θεικο ακομα θυμαμαι οτι ετρεχαν ολοι να παρουν κρεπες το πρωι και καναμε συναγωνισμο ασε που πραγματικα ειναι η μονη πολη με τοσα παιδια πολυ μωρο πολυ μωρο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεσποινις μου τιποτα δεν ειναι μακρινο αν το θες μπορεις να κανεις σταση στην θεσσαλονικη και μετα να πας ειναι θεικο 5 λεπτα παο το κεντρο της πολη και μπροστα του εχει σταση λεωφορειου. εμεις δεν θελαμε να βγουμε απο μεσα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω διαμείνει στο εν λόγω ξενοδοχείο και ιδίως μετά την τελευταία ανακαίνισή του είναι εκπληκτικό. Άνετα δωμάτια, πολυτελή σαλόνια, μαγευτική θέα απ' το piano-bar και το καλύτερο spa στη Θράκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις