Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ


   Μόλις κατάλαβα ότι απέκτησα παρελθόν σαν blogger. Έχω ήδη στο ενεργητικό μου την περσινή Μ. Δευτέρα. Εύχομαι να κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα αυτή η επαφή μας. Να τα λέμε βρε συχνά.

  Που λέτε, το Πάσχα μου αρέσει πιο πολύ από τα Χριστούγεννα -  δεν είμαι ανώμαλη, μην φρικάρεις ΙΩΑΝΝΑ -  και ας έχει τόση μουντάδα. Η αναγέννηση της φύσης, τα αρώματα της παράδοσης και οι στιγμές λατρείας, μου αρέσουν.

  Φυσικά και δεν θα μπορούσα να μην κάνω ένα ταξίδι. Έτσι θα πάω να δω τον αδερφό μου στη Σπάρτη. Οπότε κορίτσια, όσες είστε εκεί και με διαβάζετε συνάντηση για καφέ.

 Α! και δεν ξεχνιέμαι μαμά. Στόχος το πτυχίο, οπότε και διάβασμα και πτυχιακή θα έχω μαζί.

  Να πω ευχαριστώ σε όσους διάβασαν την συνέντευξη από κάτω - έχει κόπο μου δεν είναι αστεία- και σε όσους θα την διαβάσουν - θέλω σχόλια- για να ξέρω τι γίνεται.

    Θα τα πούμε!!!

10 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τα Χριστούγεννα, δεν έχει, αλλά και σαν τους ύμνους της Μ.Εβδομάδας, επίσης δεν έχει!

    Να περάσεις καλά!
    Φιλιά! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φουφουλα μου εσυ καλως ηρθες και παλι να εισαι καλα να περασεις ωραια και δημιουργικα και φυσικα να εχεις διπλα σου τους δικους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοιτα ιωαννα μου δεν την μπορω την μαυριλα την καταθλιψη και την δηθεν χαρα των χριστουγεννων αλλα αυτη η περιοδος του πασχα μ αρεσει με φτιαχνει και φυσικα αυτην την εβδομαδα θα με βρεις στην εκκλησια ποια εμενα ναι ναι που παταω σπανια αλλα τωρα τελευταια λογο φιλων πιο συχνα καλα να περασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιωαννα μου μοδατη εσυ καλα να εισαι χαρηκα που ηρθες παλι να εισαι τοσο δημιουργικη και χαρουμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βασω μου καλη συνεχεια σε οτι κανεις καλα να περασεις και καλες δημιουργικες γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι κι εγώ πολλά χρόνια ακόμα να είσαι στον υπέροχο κόσμο των ιστολογίων και να τον ομορφαίνεις με την παρουσία σου!!!!
    Αν έχεις χρόνο πέρασε απ'το μπλογκοσπιτάκι μου να παίξεις ένα παιχνιδάκι!!! Καλό ταξίδι!!! Θα ξαναπεράσω για να σου ευχηθώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τζεσυ μου ειναι σημαντικο για μενα να ειμαι εδω και ευχαριστω τον καθενα σας που μπαινει και με διαβαζει αυτο μας στηριζει εξαλλου ερχομαι να σε δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις