Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν σε λέω κάτι καινούργιο το ξέρεις οτι είναι Κυριακή. Απλά αυτή η μέρα έχει μια μαγεία που δεν την φανερώνει αμέσως.
Καταρχάς μπορείς να κοιμηθείς περισσότερο αν εισαι απο αυτούς που δεν δουλεύεις. ναι υπάρχουν και αυτοί την σήμερον ημέρα. Μπορείς να χουζουρέψεις, να μείνεις κάτω απο το πάπλωμα, να διαβάσεις περιοδικά, να κάνεις αγκαλιές, και να λές ιστορίες που έζησες μέσα στην εβδομάδα. Έτσι απλά λες και συνέβησαν σε άλλον.
 Έχουν γλύκα ίσως γιατι κρύβουν ερχομούς και αναχωρήσεις. Τα  ξενοδοχεία το ξέρουν καλά αυτό όπως και τα κτέλ. Χωρίζει ένα ζευγάρι γιατί είναι κυριακή ή συνδέεται γιατι θα φύγει την επόμενη κυριακή.
 

Κρύβει αυτή η μέρα τις σημειώσεις για το τι θα κάνουμε μέσα στην εβδομάδα, τις υποσχέσεις που θέλεις να κρατήσεις αλλά τελικά θα δεις οτι την επόμενη κυριακη παλι δεν θα τα έχεις καταφέρει να τα κάνεις. Την χαλάρωση που ζητάνε όλες οι νοικοκυρές και που τελικά σπάνια την βρίσκουν .
  Έχει συνταγές και μυρωδιές, έχει αλεύρια και πειραματισμούς, έχει κουπάτ και ταψιά που ή γεμίζουν με κάτι νόστιμο, ή καμένο, ή απλά με ζύμη.
Μακιγιάζ, νύχια, μασάζ,συνταγές σπιτικές με συμβουλές της γιαγιάς, και όλα αυτά γιατί είναι Κυριακή. Τέχνη ρούχα περιοδικά καφέδες.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχ καφέδες που με τις ώρες κάθεσαι και μιλάς να βγάλεις απο μέσα σου την ένταση με φίλους και γνωστούς και τραβάνε ώρες γιατι δεν έχεις τι να κάνεις.
Πάντα κρύβει μια μελαγχολία αυτή η μέρα το πρωι ξυπνας αργα μετά χαζολογας και μετα σκεφτεσαι αυριο δουλευω πφ... αγαπηστε οτι σας φέρνει και κάντε νεα σχέδια

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις