Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Καλησπερα καλησπεραααααα
Ειμαι γεματη, ειμαι δημιουργικη, τρεχω και δεν φτανω, μα να τα παρω απο την αρχη.
Δευτερα που λετε, εκανα εκπομπη το πρωι στην Βεροια- μαγευτικη εμπειρια- και απογευματακι εδινα χημεια. Εκει να δειτε βατερλο - αν και εγω ειμαι αισιοδοξη- μην με ρωτατε γιατι. Ολοι ειχαν ετοιμαστει για ασκησεις, και αυτος μας εβαλε μονο θεωρια. Οτι εκανε σκονακι η απο πισω μου, μου ελεγε και εγραφα και οτι ηξερα απο χημεικα στοιχεια εγραψα. Τωρα ο Θοες βοηθος αν και ξερω πως δεν θα με αφησει ετσι. Ε Θεουλη μου; κατι θα κανεις ε;
Φευγω απο την Σινδο μες τα νευρα, αλλα μετα λεω:
βρε κουκλα μου το εδωσες τωρα οτι ηταν να γινει εγινε αντε για το επομενο
Ζεστη και εγω να τρεχω. 
Το απογευματακι, κλασικα ξεκινησα να παω Καυτατζογλειο για περπατηματακι- θα το πω σε αλλη αναρτηση για αυτο οκ;- και μια ωρα εδωσα μια πληρη ηρεμια, στο σωμα μου και στο μυαλο μου. Βρηκα και μαιλ που μου αρεσαν πολυ, και μου εφτιαξαν την διαθεση.
Τριτη, σημερα εκατσα και διαβασα το πρωι - ελεος λογιστικη αλλα μονο θεωρια σημερα εκανα και θα ξανα κανω μετα- εδω να δειτε τι μπαχαλο θα γινει, μα και παλι ειμαι αισιοδοξη, γιατι αν ειναι να παει το μαθημα στραφι τουλαχιστον να ειμαι χαμογελαστη.
Με πηραν που λετε, απο το ιεκ ξυνη που ειχα παει για την βραβευση, και μου ειπαν οτι κερδισα ενα εξαμηνο δωρεαν σε μια διετη σχολη. Εγω λεφτα τους λεω, δεν εχω και θα το συζητησω με τους γονεις μου αλλα δεν νομιζω...Ομως ειπα να ενημερωθω πρωτα, γιατι ποτε δεν ξερεις με το μπαχαλο που επικρατει στην παιδεια μας. Αν βρει κανεις την παιδεια να μου τηλεφωνησει να την δω. Σημερα το απογευμα μετα την συζητηση, εχουμε και fashion show- καλε σωστα το εγραψα; πειτε με, οχι για να δειτε τι διαβασμα αγγλικων κανω ε;- και ολοι οι επωνυμοι οικοι μετα τις 9 θα ειναι ανοιχτοι για το κοινο. Αντε να δω μαζεμενα, ολα τα επωνυμα σουργελα της πολης να δειτε γελοιο που θα ριξω. Αχ κικη μου και εσυ εδω δεν σε περιμενα και ολα αυτα τα χαζα που λενε συνεχεια.
Τεταρτη εχουμε λαικη στην Τουμπα, και λεω να θυμηθω τον εαυτο μου λιγο, και να του κανω ενα δωρακι. Ε τι ποια δεν το αξιζω; Φυσικα και το αξιζω και η καθε μια μας, και για αυτο οτι μου αρεσει θα το παρω. Διαβασματακι μετα για λογιστικη και οτι πει ο Θεουλης θα γινει. Φυσικα καθε απογευματακι το περαπτημα της μιας ωρας ειναι σταθερη αξια .
Ιωαννακι μου μεχρι 30/9 που γραφω ειμαι πνιγμενη οποτε μετα την εξεταστικη παμε στην Αχτιδουλα μας καλα; Εχουμε και τα κοινονικα μας βλεπετε και ενα κοινο να με περιμενει.
Πεμπτη το πρωι κανουμε το σταυρο μας, παμε στην σχολη δινουμε οτι πει ο θεουλης απο τα νουμερακια που καταλαβα, και μετα θα βγουν τα ματια της καθηγητριας εξω απο οσα καταλαβα εγω αλλα δεν βαριεσαι εμεις να ημαστε καλα. Παμε στην γραμματεια, παρακαλαμε να μην εχει πιει ολο τον Μπουταρη, να συνενοηθουμε για την πρακτικη και τι χαρτια να κανω. Θα σας πω οταν τα κανω. Εχουμε ομως και αλλο διημερο -2 fashion days- πωπω πως το μιλω το αγγλικο θεε μου, ετοιμη για το Λονδινο ειμαι ξανα. Οποτε οσες θελετε μπορειτε να κατιβειτε στην Ικτινου στον πεζοδρομο να δειτε μοντελα και αλλα happenings - ε σωστα το ειπα;- απο τις 3 ως το βραδυ και την
Παρασκευη θα ειμαι και εγω εκει να παρω ενα ζευγαρι σκουλαρικια που εχω παραγγειλει. Θα βρεθω με τα παιδια που γνωρισα στην βραβευση και πολυ χαιρομαι, θα κανουμε χαζι τα μουντελα και θα γινουμε κουκλαρες ολες μας. Φυσικα πιο χαλαρη πια απο το διαβασμα θα απολαυσω τα παντα.
Σαββατο. Καλεεεεεε 24 ο μηνας και κλεινω αλλον εναν ως blogger... να γραψω ενα αρθρο για αυτο και φυσικα οποιος καλος ανθρωπος θελει απο τις 6 εως τις 11 το βραδακι θα μας βρει και εμενα και ολους τους οινοφιλους στα ΒΟΡΟΙΝΑ  
οπου θα δω γνωστους μου οινοπαραγωγους, και ευκαιρια βρε παιδια να ενισχυσουμε λιγο την χωρα μας με αν προιον της και θα γραψω και ενα μικρο αρθρο οποτε και καπου θα χαθω για να δοκιμασω, τι θα αρεσει στην γλωσσιτσα μου.
Περπατηματακι διαβασματακι και αντε στο τσακιρ το κεφι της βαρεμαρας, καμια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ BLOG   μου και θα σας ξανα δω παλι οποτε μπορεσω.

6 σχόλια:

  1. Πωπωπωπω φουλ το πρόγραμμα βλέπω!! Λοιπόν, όταν θα πάτε στην Αχτίδα θα με πάρετε κι εμένα μαζί γιατί είπαμε τώρα που φθινοπώριασε να γνωριστούμε κι από κοντά... και με την ευκαιρία θα γνωρίσω και εσάς ;) Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ οταν θα παμε στην αχτιδα θα σου πουμε να τα πουμε και μαζι αλλα οχι μονο τοτε γενικα να τα λεμε παο κοντα οκ;
    φουλ δεν λεει τιποτα ελπιζω να σε βολεψει οταν θα παμε να ερθεις και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φυσικα και θα σου πουμε απο πιο μπροστα αλλα το κοβω κατα οκτωβρη εκτος αν θελετε να πατε με την αλλη ιωαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρθα για κρασι!!μ'αρεσε πολυ το σχολιο σου!!και ξαφνικα βλεπω Σινδο ,Καυτατζογλειο κ. λπ! Γιατι μου το κανεις αυτο! Μου λειπει η Θεσ/νικη μου!το 7 να περναει απο την Δελφων + να ψοφαω στο κρυο + να ακουω την ωραια μου μουσικη στο mp3 μου + να πηγαινω καμαρα βιαστικα γιατι αργησα !!αχχχ αχχχ!! :-)))ελπιζω να ξαναδω εξυπνα σχολια σου !! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε ροκια ξεγυρησμενη που ξενυτευτηκες ε;
    φυσικα και θα δεις οσο βλεπω νεα σας εδω στα σχολια μου περναω γιατι μην ξεχνας δεν εχω υπολογιστη δικο μου ακομα και μπαινω απο εξω οποτε οσο χρονο εχω κανω τις βολτες μου
    δελφων ε; πωπω μακριουτσικα μου εισαι αλλα μεσα στο κεντρο και την φασαρια καλε πως αντεχεις; φυσικα και εχουμε ωραια πολη οποτε εεεεεε σε περιμενουμε εχω καλα στεκια για κρασι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις