Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Καλημερα καλημερα
θυμαστε που σας ειχα πει οτι πηγα σε ενα χαριστικο παζαρι;
ε απο αυτο βρηκα μερικα απο τις 2 σακουλαρες που πηραμε με την μανα μου και σας τα δειχνω μιας και πηγα αρκετες φορες σε ιντερνετ καφε και εβαλα και καμια εικονα.
Που λετε ειχαμε παει με την ιωαννα και μια φιλη της εκει στις 10 και κατι το πρωι και δεν ειχε και τοσο κοσμο πια να πεις οτι ειχαν αφησει πολλα. δωσαμε τις σακουλες μας αφησαμε οτι ειχαμε και περιμεναμε να δουμε τι θα φερει ο καθενας.
Η ωρα περνουσε, ο ηλιος βαραγε αλλα αυτα ηταν πτεσματα μπροστα στην γαιδουρια της συνδιοργανωτριας.
Διωτι εμεις δειναμε οτι ειχαμε αλλα πρωτα εβλεπε αυτη τι της αρεσε και μετα τα αλλα εβγαιναν για το κοινο. ειχε και ενα αυτοκινητο απο πισω της που το ειχε τιγκαρει με οσα ειδε.
Οκ δεν ηταν η καλυτερη συμπεριφορα αλλα δεν πεφτεις κατω για αυτο ε;
Μωρε αμα σε κοιτα με στραβο ματι και σε ματιαζει κιολας η κακιστρο μια χαρα την βριζεις και ξεθυμαινεις. ερχοταν κοσμος εδεινε κατι κοιτουσε τι ειχε ο παγκος και εφευγε ομως εκεινη εκει να ανοιγει σακουλες, να βγαζει κατι και να μας κοιτα πρωτα σε οτι βγαζει. Ααλλες καλες και εμεις σαν τις συμπεθερες στηθηκαμε και τους κοιτουσαμε μεχρι πους μας εβρισαν αλλα εμεις σκασιλα μας χαλλλλλαρα μεχρι να βρουμε οτι θελαμε. Που λετε για αυτο το μπουφαν με τα λουλουδια εκανα αγωνα να το παρω. διοτι η στριγκλα οχι μονο αρνακι δεν εγινε αλλα σατανας. και στο φουρνο να την βαζαμε δεν θα ψηνωταν η ηλιθια. Πηγα το απογευμα με την μανα μου και επρεπε να στηθεις στον παγκο των εθελοντων για να προλαβεις κατι καλο απο τα χερια της ελεος.

Ο σκυλουκος που βλεπετε εχει την ιστορια του και ειναι καπως περιεργη
καταρχην εχει το ονομα πατσατσουφης ετσι μου ηρθε απο την αρχη δεν ξερω γιατι και οταν τον ειδα ηταν σαν να μου ελεγε
παρε με παρε με
ε και φυσικα τσαμπα ηταν τον πηρα
βεβαια βρωμαει και απορω τι σπιτι ηταν αυτο με τοσο ασχημη μοιρωδια αλλα τι να πω θα τον πληνει η μαμα καπως ειπε.
που λετε οταν ανοιξε η τσαντα με τα παιχνιδια
- ξεφυγε απο την στριγκλα γιατι μαλλον δεν την ενοιαζαν τα παιχνιδια-
αραδιαστηκαν στον παγκο και οποιος προλαβε τα ειδε. πηαγα εκει μπροστα και πηρα και στην ιωαννα τον γαιδαρο σρεκ τον ξερατε; εγω οχι αλλα δεν πηραζει
αλλα ελα μου που δεν τον εβλεπα μπροστα μου και φωναζει μια
εγω τα γαιδουρια τα ξεχωριαζω απο μακρια...
το θεμα ειναι πως απο πισω ηταν ενας υπευθυνος και νομιζα οτι το ελεγε για αυτον και την συμπεριφορα του οντως ηταν απαρδεκτη. Ηταν και μια δημοσιογραφος της ετ3 και μας κυνηγουσα να της πουμε κατι μπας και κανει ρεπορταζ. Α καλα νομιζα οτι θα μας την ελεγε απο πανω κιολας γιατι μας παρακαλουσε να της πουμε κατι ενω αλλοι παρακαλανε να βγουνε στο γυαλι.
Βγηκα λοιπον και τα απαντησα ολα μα ολα και με εδειξε μονο 5 λεπτα.
ετσι εισαι λεω;
το απογευμα που πηγα ηταν παλι εκει αλλα αλλος δημοσιογραφος αλλα ζωντανα παρακαλω και τα ειπα ετσι που να ειναι διακριτικα μεν αλλα μπιχτες δε και δεν μπορουσαν να τα κωψουν οποτε υσηχασα. τα εβγαλα απο μεσα μου και τα εμαθε ο κοσμος οχι να λεμε οτι το κανουμε χαριστικο αλλα οτι μας αρεσει το εχουμε για μας εεεε
και γαι το τελος αυτη η τσαντουλα που και γι αυτην μαχη εδωσα αλλα την κερδισα και πολυ χαρηκα αυταααααα

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις