Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΟΚ...

Πειτε με χαζη πειτε με οτι θελετε αλλα δεν μπορω ειμαι οτι ειμαι αλλα μονη μου την πολη μου δεν αντεχω να την κοιταζω. εξω στο μπαλκονι μου βγαινω και θυμαμαι που ηταν απο κατω απο παντα ποσες φορες δεν ευχηθηκα να ερθει στα ξαφνικα να με παρει; δεν νιωθω καλα δεν ειμαι καλα και οτι και να ακουσω εγω πρεπει να νιωσω ετσι για να παω παρακατω και μονη μου δεν μπορω.
δεν ξερω αν τον ειχα ποτε αν θα τον εχω καποτε αν θα καταλαβει τι νιωθω για αυτον αν ξερει οτι εκει εξω υπαρχω και χαιρομαι που ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν μπορω να αλλαξω αυτο νιωθω και αυτο λεω. ειμαι παρορμητικη αχτιδα ναι και ισως κολλημενη ναι αλλα δεν μπορω να λεω θελω καποιον και να το παιζω αδιαφορη ουτε να τον κανω να νιωθει οτι θα φυγω δεν μπορω δεν ξερω καν πως το κανεις. εχω μια πολη που φωναζει τα παντα με το ονομα του γωνιες που πηγαινα μονο μαζι του  στεκια μας που δεν πηγαινα μονη μου. ειχα πει πως επιτελους βρηκα καποιον και δεν σκεφτηκα ποτε να το διαλυσω αντιθετως να το κρατησω. τπτ δεν με ευχαριστει δεν με γεμιζει κανω πραγματα που αγαπω και δεν ειναι το ιδιο ολοι μου λενε φυγε μα κατι με ριζωνει εδω
ακουσε με νιωσε με κοιτα με πως ειμαι δεν μπορω αλλο ναι θα πολεμησω για ολα
τελειωνω την σχολη και φευγω θελω να μεινω αλλου. θα παλεψω για μενα παντα. παραλογο αλλα μαζι του ειμαι καλα εχω ισορροπια ηρεμια σιγουρια και κανω ονειρα τοτε μπορω τωρα οχι.   
δεν κοιμαμαι μερες τωρα αλλα αποφασεις πηρα. ειτε το θελω ειτε οχι ο αγωνας ξεκινησε και θα ειμαι εκει για να νικησω.        

2 σχόλια:

  1. Δεν αξίζουμε να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους τέτοιους και όταν ερωτευτεις ξανά (που θα ξαναγίνει...έτσι είναι ο άνθρωπος) θα το καταλάβεις καλά τότε! είσαι πολύ μικρούλα για να νομίζεις πως ήταν ο ένας και μοναδικός! αλλά είσαι και μικρούλα στην ηλικια εννοω για να το καταλάβεις αυτό τώρα...άσε τον πόνο να τον απαλύνει ο χρόνος και όλα θα φτιάξουν...θα δεις...ο πονος έχει πολλά στάδια...είσαι σε ένα από αυτά! υπομονή, κλάψε, χτυπήσου, αλλά μόνη σου και με αξιοπρέπια όλο αυτό...μην του δίνεις την αίσθηση ότι είσαι εκεί για πάντα για αυτός γιατι δεν θα γυρίσει ποτέ έτσι...άκουσε άλλους που έχουν την πείρα αυτη!και βασικά...καλύτερα να μην γυρίσει κιόλας...σορυ που τα λέω ωμά, αλλά έτσι είναι! ζήσε την ζωή σου και πάλεψε για σένα μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα σου δωσω συμβουλες γιατι ξερω οτι και να πω δεν θα αλλαξει κατι.. σιγουρα θα πονας... ξερω πως ειναι.. σιγουρα ομως θα περασει ,ευχομαι να περασει γρηγορα.. εμεις ειμαστε εδω για οτι θες... καλημερα μικρη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις