Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΗΝΑΣ



Καλημερα καλημερα....
Φτανει ξερω σας κουρασα και κουραστηκα και εγω οσο και να επιμενω οσο και να πονω μου ζητησε χρονο να μεινει μονος του αλλα αυτην την ατακα την ξερω, οπως και τι ακολουθει παντα ενα φευγω και ενα αντιο.
Παλευα χτες να του μιλησω και ενιωθα οτι μου κανει χαρη και μονο που με ανεχετε. ετσι ειναι ετσι δεν ειναι δεν ξερω αλλα αν σκεφετεις οτι οσο υποτιθετε οτι ημασταν καλα αυτος ειχε ραντεβου στην πολη του με την αλλη τοτε ναι αυτο με πονεσαι οτι και να εχει κανει εγω δεν μπορω να πω οτι παω αμεσως παρακατω. Του ειπα τι νιωθω αλλα τα πηρε τα εκλεισε σε μια κληση και τα εβαλε στην ακρη
ενα ξερο δεν με ενδιαφερει και παμε παρακατω.
ναι ναι εχω κανει μλκ δεν ειμαι αγια αλλα αν θελει να μεινει θα μεινει γτ θελει και φυσικα δεν θα το κανει γτ και να γυρισει τους εφιαλτες που βλεπω τοσο καιρο την ψυχικη μου ηρεμια και τα ονειρα μου δεν θα μου τα ξανα δωσει
ολο το ιδιο βλεπω στον υπνο μου σαγαπαω αλλα...την βλεπεις αυτην και παντα ειναι μια αγγελικη αγνωστη αυτη ειναι καλυτερη απο σενα μου λεει και φευγει μαζι της φτανει. το να μπορεις να λες ευκολα φευγω απο καποιον που λες οτι αγαπας δεν ειναι καλο και να πας παρακατω ετσι απλα.
ισως ειναι καλυτερα να ειναι μαζι της η με οποια αλλη ομως εγω επειδη ετσι νιωθω καλα τον εχω μαζι μου παντου ακομα και στο πιο απλο. ενας φιλος μου μου ειπε καλα μωρη κουζουλη το να μεινει μαζι σου απο οικτο θα σου κανει καλο; το να σερνεσαι στα πατωματα στην κατασαση σου ειναι σωστο; που ειναι αυτη που ηξερα εγω ε; να ερθει και να σου δειχνει μες την μουρη και χαρη σου κανω κοπελια και εχω τις αλλες καβατζα ειναι ωραιο; δυναμη ιωαννα δυναμη να σου λεει και να νιωθεις οτι του τα εχεις κανει τσουρεκια; απο καιρο στο λεμε ολοι φυγε εσυ τπτ και αλλοι μου ειπαν πολλα. ο ραφτης μας θα του γαζωσω το στομα, ο μαναβης να του δωσει λιγμενες ντοματες, ο σουβλατζης να μου κανεις την χαρη και να φυγεις αντρας δεν λογιετε αυτος που αλλαζει γυναικες ευκολα σαν τα πουκαμισα.
δεν κοιμηθηκα δεν μπορεσα αλλα ειπα οτι αλλο το να κλαιω δεν ειναι λυση ετσι ξεσπω οκ αλλα τα ματια μου πονανε και δεν μπορω να το αντεξω. ολη μερα δεν ειχα φαει και μου ηρθε αποτομο οταν το εκανα το βραδυ με το ζορι και αυτο λιγο. την κοιλια μου ακομα δεν την εχω ακουμπησει λες και την φοβαμαι. ομως πηρα αποφαση με η χωρις το χρηστο που ειναι και το πιο πιθανο εγω θα τα καταφερω. η αγαπη δεν θελει βαθρα δωρα φορεσιες αρκει να την νιωθεις οχι ελεημοσυνες αρκει να την δινεις οχι λογια αλλα πραξεις. αν εστω και μια φορα με αγαπησε θα μεινει αλλιως θα ποναω αλλα μετα απο πολυ καιρο οταν ισως σταθω στα ποδια μου θα το δω αλλιως.
σημερα ομως θα πω οτι ειμαι καλα. τπτ στεναχωρο δεν επιτρεπω πια και εδω μεσα δεν θα ξανα αφησω τπτ στεναχωρο να βλεπω η να ακουσω. ειμαι εδω ειμαι καλα ειμαι με ανοιχτα τα ματια ακομα το εχω ξανα περασει και δεν μπορει καποιος θα ειναι μαζι μου. για μενα μονο γιατι με αγαπαει μονο γιατι δεν με λυπατε γιατι θελει αν ειμαι καλα και γιατι ειμαι ο ανθρωπος μου.
ειμαι καλα και ακομα και οταν δεν θα ειμαι θα το λεω και θα ειναι σε εισαγωγικα. παντα υπαρχουν αυτες οι στιγμες. Να πω οτι ενιωσα καλα με οσα μου ειπατε να πω οτι αν δεν μπορει να καταλαβει ο αλλος το μεγαλειο της αγαπης δεν πειραζει και ναι σημερα γιορταζω.
ειναι ο τεταρτος μηνας του blog μου και θα πω ευχαριστω στην ιωαννα που ηρθε να με δει, ευχαριστω στην el mar που μου εστειλε e-mail με ωραια λογια καιδ εν το περιμενα ευχαριστω στην χριστινα που την πηρα τηλ και μου ειπε οτι θες εδω ειμαι. ποσο απλα πραγματα και ομως ποσο σημαντικα. σημερα θα μαθω την αγωγη μου και ναι θα τα καταφερω εστψω και μονη μου αλλα θα τα βγαλω περα οπως τοσες και τοσες φορες. μπορω και αφου εχω την δυναμη να αγαπαω κατι και καποιον που με πεδευει θα τον ξεσκισω τον αλητη που με ταλαιπορει.
ακους ιωαννα; εισαι καλα κουκλα μου εισαι εδω δυνατη και οφειλεις να πολεμησεις και θα κερδισεις παλι και οτι ειναι να ερθει θα ειναι οτι ειναι για να μεινει. κοιτα κουκλα μου ποση δυναμη εχεις; φτανουν τα πατωματα τα κλαματα το στομαχι κομπος φαε κατι και αστο να παει στην καρδουλα σου και ολα θα πανε καλα εγω στο λεω το μεσα σου ακουμε ολα θα πανε καλα. και εκεινη η αγκαλια θα ερθει οταν την χρειαζεσαι πιο πολυ και δεν το περιμενεις καλα; μου το υποσχεσε οτι θα αντεξεις;
θα προσπαθησω και κατι θα γινει ε;







και ναι συμφωνω θελω αγαπη και οχι ολα τα πλουτη του κοσμου σωστα καταλαβα;

16 σχόλια:

  1. Ετσι Ιωαννα μου! Δυναμη! Δυναμη και αισιοδοξια!

    χρονια πολλα και για το μπλοκακι!

    τυχερες οσες και τυχεροι οσοι σε παρακολουθουν! μας χαριζεις πολλα με τις αναρτησεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σαι καλα κοριτσαρα μου γερη δυνατη και οτι και να γινει εγω παντα εδω θα ειμαι ακομα και σερνομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα εισαι σερνόμενη!

    να μη το ξαναπεις αυτο, θα σε μαλωσω!

    Είσαι η Ιωάννα μας, η δική μας Ιωάννα! Το γλυκό κοριτσάκι με τα μαύρα μαλλάκια!

    Είσαι η Ιωάννα που πάντα με τις αλήθειες τις φωτίζει το μπλοκοσπιτάκι της και εμας μαζι που σε παρακολουθουμε!

    Εισαι η δυνατη μας Ιωάννα που θα προχωρήσει τη ζωή της παρέα με οσους την αγαπάνε πραγματικά και τις χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα!

    Αυτό θα κάνεις! Μπορείς να το κάνεις!

    Σε φιλώ αγαπημένη μου μπλοκοφίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μικρη μου.... κοιτα τον ευατο σου... δεν αξιζει..

    καλημερα και φιλακιααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερααααα Ιωαννα!Λενε:μην κλαις επειδη τελειωσε χαμογελα επειδη συνεβη και ειναι τοσο σοφο αυτο!! να θυμασαι πως θα βγεις πιο δυνατη απο αυτην την εμπειρια! κρατα τις καλες σας αναμνησεις! παρε το μαθημα τις εμπειριας αυτης και σαν φυλαχτο να τα κρατησεις οοοολα αυτα μεσα σου!και αρχισε να κοιτας αριστερα,δεξια και ΜΠΡΟΣΤΑ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι και να πειτε μου λειεπει αφανταστα ακομα και εδω που ειμαι τωρα βλεπω τα παντα και τον σκεφτομαι μου λειεπει σαν να μου εβγαλες ενα κομματι ειναι και εκεινος ειναι καλα αν και μετραει εγω ποναω γτ δεν μπορω να ξερω και να ακουω θελω να μεινο μονος μου γιατι ξερω πολυ καλα τι θα ακουσω μετα χαρηκα γεια και που σε ανεχτηκα πολυ ειναι δεν μπορω. το κακο ειναι οτι εγω νιωθω και εκεινος οχι τπτ νιαζετε αλλα τπτ αλλο και ειναι χειροτερο σαν να μου λεει κοπελα μου φτανει πια και που νιαζομαι να χαιρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν θελω να θαψω δεν θελω να πω τπτ μονο με νοιαζει να κερδισω την ζωη μου οπως ηταν και στο οπως ηταν πριν υπηρχε και αυτος μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα μόνο πρέπει να πεις: είμαι καλά και προχωράω...μόνο αυτό μετράει το ότι είσαι καλά.. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ponav gt agapav kai makari na to dei kai na to katalabei ayto kai mono to synaisuhma me krata gia na palecv kai makari na dei poso shmantikos einai gia mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχω περασει...αλλα οσο κ να στεναχωριεσαι τωρα θα δεις οτι ειναι καλυτερα....αφου σε αφησε στα δυσκολα δεν αξιζει αγαπη μου.φιλια πολλα πολλα.αχ μωρε μακαρι να ημασταν πιο κοντα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τις αποφάσεις στην ζωή σου μόνη σου θα τις πάρεις,αλλά μην βάλεις ποτέ τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα.. Πρόσπαθησε μια φορά να σκεφτείς και με την λογική,όχι μόνο με την καρδιά.. Χρειάζεται κάποιες φορές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε κοριτσάκι μου τόσες μέρες δεν θέλω να σου γράψω, για να μην σε στεναχωρήσω περισσότερο, γιατί καταλαβαινω πόσο πολύ πονάς!
    Αν λοιπόν γινόταν ένα "θαύμα" και ξαναγύριζε σε σένα, και σου ορκιζόταν ότι άλλη από σένα δεν υπάρχει στην ζωή του ούτε θα υπάρξει, θα τον δεχόσουν πίσω?
    Γιατί??
    Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σε ξανα-κεράτωνε (διότι για κέρατο επρόκειτο αν δεν το κατάλαβες).
    Επίσης βέβαιο είναι ότι δεν σεβάστηκε καθόλου τα αισθήματά σου και εσένα την ίδια, ότι σε μείωσε, σε πλήγωσε, σε έκανε να σέρνεσαι!
    Γιατί θα έπρεπε να δεχτείς πίσω έναν τέτοιον άνθρωπο??
    Γιατί τον αγαπάς, θα μου απαντήσεις, και τον αγαπάς πολύ!
    Βάλε στην ζυγαριά λοιπόν τα υπέρ και τα κατά, βάλε και λίγο λογική στην καρδούλα σου εκτός από συναίσθημα, η ζωή δεν τελειώνει με μία αγάπη που στο κάτω κάτω ήταν τελείως εύθραυστη (απ' όσα τουλάχιστον λες), σκέψου αν θα σου αρεσε να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μέσα στις αμφιβολίες και δώσε οριστικό τέρμα.
    Έκεί έξω, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από όσους φαντάζεσαι που θα εκτιμήσουν αυτό που πραγματικά είσαι!
    Δώσε σε κάποιον που αξίζει την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα κι από 'μένα κορίτσι μου!!
    Είμαι εντελώς εκτός αυτή την περίοδο και μόλις σήμερα διαπίστωσα τα όσα σου συμβαίνουν... Αυτό που έχω να σου πω εγώ είναι να προσέξεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα, να τον προστατέψεις απ' όλους κι από όλα και να κάνεις οτι χρειάζεται για να είσαι καλά στην υγεία σου!! Αν δεν το κάνεις εσύ αυτό, δεν πρόκειται να το κάνει κανείς για 'σενα.
    Αν και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθεις, το θέμα της σχέσης σου θεωρώ πως είναι δευτερεύουσας σημασίας τη δεδομένη στιγμή!! Δεν ξέρω τη σχέση που είχες με το Χρήστο, αλλά εφόσον είναι ένα άτομο που αγαπάς τόσο πολύ πιστεύω οτι θα πρέπει να σεβαστείς το γεγονός οτι δεν θέλει να είστε πια μαζί (άσχετα από τους λόγους και τις αφορμές). Για 'μενα το καλύτερο θα ήταν να κρατήσεις τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί και να τραβήξετε ο καθένας το δρόμο του, ακόμα κι αν αυτό πονάει πολύ... Γιατί φοβάμαι πως αν το πιέσετε το θέμα πολύ, στο τέλος θα φτάσετε στο σημείο να μισείτε ο ένας τον άλλο!!

    Υ.Γ. Να τους χιλιάσεις τους μήνες σου στη μπλογκογειτονιά σου εύχομαι και να βγεις γρήγορα από αυτή την άσχημη κατάσταση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΗΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατ'αρχάς...ηρεμία! Κακώς τον πήρες στο τηλέφωνο, μη στεναχωριέσαι για κάτι που έχασες με αυτό το τρόπο γιατί σημαίνει οτι δεν το είχες ποτέ.Όταν βρεθούμε απο κοντά θα σου πω οτι πρέπει να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά με τάξη και με ηρεμία πάντοτε να τα αξιολογείς.Εγώ που σε γνώρισα απο κοντά είδα οτι είσαι ένα παρορμητικό πλάσμα και αυτό στις σχέσεις είναι κακό.Κοριτσάκι μου τους άνδρες όσο δεν τους πιέζεις είναι κολλημένοι μαζί σου, πρέεπι να έχουν το φόβο οτι μπορούν να σε χάσουν και οτι δεν τους έχεις στη πρώτη θέση στη ζωή σου.Κοίτα τώρα τα μαθήματα σου οπρώτα και όταν θα έρθει ο κατάλληλος για σένα πίστεψε με θα το καταλάβεις.Μη πιέζεις ποτέ καταστάσεις, θα βγεις χαμένη.Θα σε ειδοποιήσω για συνάντηση , πρέπει να οργανώσω και τις ώρες των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις