Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κρεπα στο χερι μια εκκλησια να με κοιτα, πολλα ζετγαρια πιασμενα απο το χερι, μια μανα να σμπρωχνει το καροτσακι του μωρου της,τα πουλια να πετουν, παγωτα να τρωγονται και εγω με μια κρεπα να τυς χαζευω.
Μεσα απο ενα ακρως δημιουργικο μεσα στην καλλιτεχνεια σκ ηρθα εδω αν διασκεδασω τις εντυπωσεις γιατι τρεμει το φιλοκαρδι μου. παω να κανω εξετασεις και να μαλωσω οσους μου παρουν το αιματακι μου γιατι εγω τα φοβαμαι αυτα. σημερα θα βγουν και τα αποτελεσματα αλλα τεσπα αυτα οταν εχω κατι στα χερια μου.
Να πω οτι πηγα και ειδα απο κοντα- οχι οτι ειναι πρωτη φορα- την Κ. Τζιριτα και την Κ. Ζαιρη να υπογραφουν βιβλια τους το Σαββατο αλλα εχω να πω πως ειναι αδικο να λετε ελατε και στην πολη μας και στο τελος να μην πηγαινετε εσεις να τους δειτε. Ειναι σημαντικο για τον καλλιτεχνη αφου τον εβαλες στην ψευδαισθηση οτι καποιος τον θελει και τον περμενει να πας και αν τον δεις εστω για συμπαρασταση.
Γνωρισα καινουργιους καλλιτεχνες εδωσε καποιοα κοσμηματα μια φιλη μου που επαιρνε μερος- και εκει ειναι σημαντικο να πεις εναν καλο λογο- για να αισθανθει καλα ο δημιουργος. Να στηριζουμε τα καλλιτεχνικα παζαρια γιατι αλλιως δεν θα ξανα γινουν , να μην ειναι ακριβα, και να ξερουμε τι παμε να δουμε.
Μετα απο πολυ περπατημα, συλλογισμους, μαυρες σκεψεις, φωτεινες σκεψεις, νεες γνωριμιες, βγηκα παλι στην τηλεοραση και τα ειπα εκ μερους των δημιουργων, αφου πηρα επιτελους κατι και για μενα αφου κερδισα δωρα απο οσα πηρα ηθελα να δωσω και εγω το δικο μου.
Σημερα κληρωνει και νικητρια ειναι....
η   mairyliscious.
περιμνω τα στοιχεια σου στο μαιλ μου οκ;

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία, love2love, και πάνω απ' όλα, αισιοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!! ελα σιγά δεν είναι τπτ ! θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα :) καλη εβδομαδα ! και ολα να πανε καλα, περιμενουμε νεα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις