Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΔΕΚΑΤΟΠΕΜΠΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Καλημέρα καλημέρα....

Buongiorno buongiorno
come stai?
io sto molto  bene
e tu?




Όπως εχετε καταλαβει για μενα σημερα ειναι η τελεταια μου αναρτηση καθωτι το σκ λειπω απο τα δρομενα. Όμως εχω πολλα πραγματα να κανω- ως συνηθως τον ακαθυστο εχω- και θα περασει γρηγορα ο καιρος.
Ας κανω μια σουμε ομως. Γυρισα απο Αρτα - δυστυχως ....γιατι δεν εχουν πιο πολλες ωρες αυτα τα σκ ε;- και σας τα ειπα ολα χαρτι και καλαμαρι- εβαλα και φωτο μου ε; μην μου παραπονιεστε- και ηρεμησα βρε παιδια πως να σας το πω καλα αισθανθηκα.
Βρηκα την νικητρια του διαγωνισμου μου και επειτελους την αλλη βδομαδα θα εχει το δωρακι μου και ελπιζω - ελπιζω λεω- να δω φωτο της και αναρτηση της να το φωρα να δω πως της παει- και ειναι μια χαρα και αυτη καλε ε;
Βρεθηκα στο στοιχειο μου- τα βιβλια φυσικα- σαν γνησια βιβλιοφαγος, πολυ κατα τυχη και ευχαριστω για αυτο την καλη μου συν bloggisa Ιωαννα που μου το ειπε και πεταχτηκα μια βολτα και περσαμε τελεια- πως αλλιως να περασουμε εμεις;- και ειχαμε και ηχους μαντρα να μας ξεσηκωνουν
Κουκλες μου ανακηνωση ο καφες δεν θα γινει γιατι δεν εχει κοσμο να θελει να ερθει οποτε δεν το ξανα προσπαθουμε - ειναι κουραστικο να λεμε ελατε και να μην  ερχετε κανεις- αρα αυριο μονες μας θα τον δοκιμασουμε σε εναν αλλο χωρο.
Μπορεσα να ειμαι σιγουρη για οσα εμαθα στα ιταλικα- και δεν ειναι δυσκολη γλωσσα αλλα οχι και ευκολη- και ειδα οτι ναι μπορω με υπομονη οποτε μου αρεσει εμενα να ανοιγω το βιβλιο και να ειμαι εκει και να χαιρομαι για οσα κανω.
Αυριο εγω και η Ιωαννα θα παμε στο μερος ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ να δωσουμε για ανακυκλωση χαρτια, και να αφησουμε βιβλια μας ωστε να αγορασουμε κατι σε χαμηλες τιμες απο οτι αλλου και φυσικα να πιουμε και καφε ή κρασι αναλογα την ωρα. Και ναι ειναι ο νεος παραδεισος μας οποτε να τον δειτε και εσεις αν θελετε απο κοντα.
Μα το καλυτερο το αφησα για το τελος.....
Πηγα χτες- και δεν ειναι η μονη μερα που θα παω- στην 8η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και θα σας πω την αποψη μου- προσωπικη ειναι μην μου την πειτε ή μην την ασπαστειτε απλα ακουστε την- για οτι γινετε εκει μεσα.
Δεν μπορω και δεν θελω να χωνεψω, πως ενας ανθρωπος που μπαινει στον κοπο να πει διαβαζω κατι και δεν κοιτω το κουτι γιατι εχει ευτελει πραγματα, να μου διαβαζει οτι ρομαντζο κυκλοφωρει , να μου το λεει ελληνικη λογοτεχνια, οτι κανει κατι διαφορετικο και δεν διαβαζει BELL, και δεν βλεπει τα κουτσομπολιστικα και το ξεκατινιασμα ουτε γινετε κουτσομπολης. Μα καλε μου ανθρωπε αφου διαθετεις 3 ωρες απο την μερα σου, διαβασε κατι που θα σου ανοιξει τους οριζοντες και θα σε κανει να σκεφτεις αλλιως. Δεν μπορω να καταλαβω πως το να διαβασεις- λεμε τωρα διαφορετικα βιβλια- που στην ουσια ειναι ιδια και να μαθεις καθε φορα οτι ο Κωστας αγαπησε την Μαιρη και ειχαν 1000 δυσκολιες αλλα κατεληξαν μαζι, ειναι το κατι καλυτερο απο το να διαβασεις BELL και το λες λογοτεχνια, δεν μπορω να το καταλαβω. Στην Γερμανια μας την ειπαν με ασχημα λογια- μωρε καλα μας κανανε μπας και ξυπνησουμε αλλα εμεις τιποτα- οτι οκ παιδια ξερουμε οτι εχετε καλους αρχαιους συγγραφεις αλλα νεους δεν παραγετε; κανεις δεν γραφει ωραια απο εσας τωρα;- αλλα τι να τους λεγαμε οτι παλευουμε αλλα θελει κυκλωμα να μπεις;- δεν πειραζει καποτε θα αναγνωρηστει το ταλεντο του καθενος. Τεσπα τσατιστηκα με πολλους και πολλα και πηγα εκει που μου αρεσε εμενα και ανακαλυψα αρκετα νεα πραγματα, νεους οικους μικρους και καλυτερους απο αλλους μεγαλους που ειναι μονο εμποριο- ναι ναι οκ ξερω τι θα μου πειτε αλλα οχι τοσο φανερα- βρηκα χομπυ και ιδεες που σιγα σιγα θα σας τα λεω σε ξεχωριστες αναρτησεις για νασ ας δωσω ιδεες για εσας και τα παιδια σας. Φυσικα να πω οτι χρηκα που γνωρησα απο κοντα εναν νεο ανθρωπο- και blogger- που καθε μερα εχει και κατι νεο να πει και ειναι το τριτο ατομο που γνωριζω απο εδω μεσα και ειναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ   ενα νεο παιδι - και νεος στον χωρο του- που κανει καλη προσπαθεια με ωραια προσεγμενα βιβλια και μια τρελα να βοηθα τα νεα ταλεντα. μπειτε δειτε και πειτε αν θελετε μια κουβεντα για οσα θα βρειτε στο σπιτακι του. 
Ενα μεγαλο ομως ευχαριστω θελω να πω σε εσας τους αναγνωστες- ενεργους και μη- που μπαινετε στο Blog Μου βλεπετε κατι σας αρεσει και μενετε ειναι μεγαλη χαρα μου να μπαινω μεσα καθε μερα και να βλεπω πως ημαστε λιγο πιο μεγαλη παρεα . Ευχαριστω πολυ και να λετε και κανενα λογακι .
Καλα να περασετε το σκ δημιουργικα, ηρεμα , να χαλαρωσετε, και ολα να ειανι αλλιως την Δευτερα.

18 σχόλια:

  1. περασα να ευχηθω για ενα καλο ξεκουραστο και δημιουργικο ΣΚ!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Σαβ/κο κοπέλα μου!!!
    Δε ξέρεις πόσο σε χαίρομαι που κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου μόνη σου κ τα καταφέρνεις πολύ καλά!!!!!!!Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!
    Τα φιλιά μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο σαββατοκυριακο τα ξανα λεμε την δευτερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Σαββατοκύριακο!!!
    Να περάσεις όμορφα!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκφρασου μου να εισαι καλα και εσυ ομορφα και δημιουργικα να περασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουνελακι μου να ηξερες ποσο καλο μου κανουν τα ενθαρυτντικα λογια
    τωρα το αν τα καταφερνω καλα η οχι θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαρια μου σιγουρα θα τα πουμε απο δευτερα καλα να περασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σταχτοπουτα μου ελπιζω να περασουμε ολοι καλα και τα νεα την δευτερα να ειναι λαχταριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχές για το πιο χαρούμενο σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια καλησπέρα πέρασα να πώ, και να ευχηθώ καλό Σ/Κ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλό σαββατοκύριακο και όχι που δεν θα δεις !!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν λέω καλό Σ/Κ, γιατί πέρασε πια, καλή βδομάδα, λοιπόν :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εκεινε μου ηταν καλο σκ ελπιζω και το δικο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ριρι μου εγω να σου ευχηθω να εισια καλα και δημιουργικη και να παει καλα το μαγαζακι σου και να κανεις και τσαντες για μας τις φοιτητριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαριλιζε να εισαι καλα εστειλα και το δωρακι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αχα για αυτο δεν σε εβλεπα σκρουτζακο ε; ουτε και τα σχολια μου στο σπιτακι σου
    καλως
    ελπιζω τωρα να ειναι αλλιως να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. simonmad καλημερα να εισαι καλα και να τα λεμε συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις