Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Νο5 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


Κοριτσαρες μου θα σας πω κατι την δευτερα θα κανω τις εξετασεις μου και ευχομαι ολα να πανε καλα ευχομαι αλλα θα δειξει.
τα διαβασε ο ενδιαφερομενος μου την ειπε αλλα σκασιλα μου πια αφου θελει να με χασει ας το κανει γιατι οποιος εχει τον εγωισμο φιλο παντα χανει.
εγω ειμαι κατω αυτος κοιμαται γλενταει γιατι δεν τρεχει τιποτα οποτε ετσι μου δειχνει οτι σκασιλα του οτι και να κανω
δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι ετσι δινω διασταση σε ασχημα πραγματα
το οτι ειμαι καθε μερα καλα και δεν λεω τα δυσαρεστα δεν σημαινει πως οταν ερχονται δεν τα λεω απλα λιγο τα αποφευγω.
οποια η οποιος θελει να χωρισει να το σκεφτει καλα ειναι μετα μια δυσκολη περιοδος αλλα μετα λες δεν βαριεσαι καλα ειμαι και ετσι .
θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολες σας αλλα ξερετε τι ειναι το θεμα
αν συνηθιζεις αν λεω στην ελεημοσυνη του λιγο της μιας καλης κουβεντας τοτε θα σου φτανει και θα χαιρεσαι που την εχεις. η ζωη ειναι γυναικα διεκδικησε την στα ισα και πες
απο εσενα θελω η ολα η τίποτα και οτι ερθει.
σκληρο δυσκολο μα ειτε το πεις ειτε οχι ετσι ειναι.
μου ειπατε πως οσους και να εχεις διπλα σου παντα μονη μου θα βρω την δυναμη την ακρη και ολη την αντοχη. ε καλα δεν επαθα και κατι σημαντικο αλλες εχουν παιδια σκυλια γατια και ναι πεφτουν κατω και ειναι προς τιμην τους που σηκωνονται. και το χαμω εχει τα καλα του.
δεν μιζεριαζουμε δεν κλαιμε ολη μερα καντε το με διαλλειμματα αν θελετε αλλα δωστε και στην ζωη την ευκαιρια να σας δειδαξει κατι
ετσι ειπα και σε μενα στρωθηκα στην χειροτεχνια τραγουδησα και ειπα πως φτανει να κλαις για κατι που δεν σε θελει και εκανα αυτα τα σκουλαρικια και τα κανω διαγωνισμο ως την δευτερα που θα παρω τις εξετσεις μου.
τρεμει το φιλοκαρδι μου μεχρι να ακουσω τι και πως αλλα μην ζητατε γενναιοτητες τοτε μετα ερχονται με το καιρο
λοιπον για να παρετε μερος θελω να μου πειτε
πιο αντικειμενο οταν το βλεπετε σας δινει δυναμη

8 σχόλια:

  1. Κοπέλα μου σου εύχομαι να είναι καλές οι εξετάσεις...ε δε μπορεί τόσες ευχές απο την καρδιά μας θα πιάσουν...κ να όταν σηκωθείς να κοιτάξεις μπροστά σου..οκ?...φιλιά...κ ευχαριστούμε για το δωράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα!!
    πρωτα απο ολα σου ευχομαι με ολη την καρδια μου καλα αποτελεσματα!! το συμαντικο πανω απο ΟΛΑ ειναι η υγεια!!!
    οσο για τα υπολοιπα ετσι και εγω καποτε τα ξεπερνουσα με δημιουργιες, τραγουδι, και φυσικα δικους μου ανθρωπους!!! και πιστεψε με εκανα τις καλυτερες κατασκευες.
    Εμενα προσωπικα θαρρος, δυναμη, κουραγιο, αισιοδοξια, μου δινει οχι καποιο αντικειμενο αλλα προσωπο και αυτο ειναι η μορφη της γιαγια μου που δεν ζει πια.....
    καλη δυναμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουκλίτσα μου καλά αποτελέσματα...
    τώρα όσο για κάποιο αντικείμενο...μπορώ να πω πως το αυτοκίνητό μου μου δίνει δύναμη γιατί είναι το πρώτο πράγμα που απόκτησα ολομόναχη.Είναι τα φτερά μου,η ανεξαρτησία μου,το κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γκαρντασίνα όλα θα πάνε καλά!μη φοβάσαι τίποτα.(για τις εξετάσεις λέω) Και οτι γίνεται γίνεται μόνο για καλό. Πίστεψέ το γιατί ισχύει. Θα βρεθεί κάποιος κάποια στιγμή, που θα χει την αγάπη σου σαν πολύτιμο διαμάντι.
    Αυτό που μου δίνει δύναμη δεν είναι αντικείμενο. Είναι η οικογένεια μου. Κυρίως ο άντρας κ το μωρό, αλλά και οι γονείς μου.
    Πριν παντρευτώ, (επειδή καταλαβαίνω ότι ψάχνεις κάτι να αντλήσεις δύναμη)μοιυ έδινε δύναμη το να σκέφτομαι θετικά για το μέλλον , κ ότι αξίζω πάρα πολλά. (όπως κ ο καθένας άλλωστε!πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν ειμαι στα χαλια μου και κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεπτη και επαναλαμβανω πως ολα θα πανε καλα και ειμαι μια χαρα τοτε ολα αλλαζουν,γινεται κατι μαγικο και χαμογελω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντικειμενο?
    δεν συνηθιζω να παιρνω δυναμη απο αντικειμενα
    αλλα απο τον ηλιο...το πρωινο ...την αισθηση φρεσκαδας...τη γαληνια θαλασσα...ενα γαυγισμα και το κουνημα μιας ουριτσας...μια αγκαλια...ενα κοκτειλ ...γευσεις ...αισθησεις!

    σου ευχομαι οτι καλυτερο και σωματικα δλδ θεμα υγειας και ψυχικα θεμα ψυχικης ηρεμιας ...να εισαι συντομα γαληνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου Ιωαννα μου :) ολα να πανε πολυ καλα με τις εξετασεις ευχομαι !!! και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια παραπανω θα σου ελεγα η οικογενεια μου μου δινει δυναμη!αλλα αν πρεπει οπωσδηποτε να πω καποιο αντικειμενο θα πω ενα δωρο που μου εκανε το πιο αγαπημενο μου προσωπο.ενα δωρο απο αυτα που δεν στοιχιζουν τιποτα οικονομικα αλλα στοιχιζουν τα παντα συναισθηματικα.ενω δεν ηταν το πρωτο δωρο ουτε το τελευταιο(πιστευω)ηταν ενα δωρο που εκεινη την στιγμη με εκανε να νιωσω υπεροχα,πιστεψα πως ο ανθρωπος αυτος θα ειναι εκει για μενα οτι και να γινει!και οταν το κοιταω το αντικειμενο το συναισθημα το νιωθω ξανα!μπορει να γελασεις αν σου πω τι ειναι ειναι μια σοκολατα! :) ομως ηταν ιδιαιτερος ο συμβολισμος που ειχε πανω και το νοημα της που με μια απλη σοκολατα,θυμαμαι ολα αυτα και μπορω να νιωθω ετσι!!μια μεγαλη δυναμη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερούδια, δύναμη μου δίνουν τα χαμόγελα δίπλα μου από τους ανθρώπους που αγαπώ. ΈΝΑ μπράβο μια επιβράβευση είναι αυτό που θα με κάνει τούρμπο και θα με ανεβάσει στα ύψη.
    Καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις