Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ... Ε ΚΑΙ;

Παιδιά μου ας σοβαρευτούμε. 
Υπάρχουν πόλεις στην χώρα μας που ζουν μονίμως με χιόνι και όλοι το θεωρούμε δεδομένο και δεν ασχολείται κανείς με αυτό. Τώρα επειδή χιόνισε σε όλη την χώρα και κυρίως στην Αθήνα το κάναμε θέμα, τρομοκρατούν τον κόσμο και δείχνουν μια εικόνα απο ένα σημείο για να μας πείσουν οτι καταστρεφόμαστε. Κλείνει η αγορά τα σχολεία και ξαφνικά θα γίνουμε ποντικοί μέσα στα σπίτια μας. 
Προσωπικά ακούω ήδη τις μαναδες να θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία να ηρεμήσουν απο τα παιδιά τους, τους εργαζόμενους να θέλουν μια άδεια αλλά να κλαίνε τα λεφτά που θα χάσουν, και όλα αυτά γτ στην Θεσσαλονίκη και βασικά σε πολλές περιοχές δεν έχουμε ουτε καν αλάτι ουτε καν τα βασικά. 
Αν ξέρετε κάποιον άστεγο κοιτάξτε που μπορεί να πάει να κοιμηθεί στην περιοχή σας είναι κρίμα, δωστε ένα τσάι και ένα πιάτο φαι και εσείς στο διπλανό σας. 
Κάθομαι ολη μερα στο κρεβατι και βλέπω τις εικόνες απο την πόλη και την χώρα και αναρωτιέμαι τι ανάγκη έχουμε περισσότερο; τελικα να εχουμε σαν προσχημα τα παιδια μας για να ζουμε και εμεις πιο εντονα την παιδικοτητα μας. Παίξτε χιονοπολεμο δειτε ταινιες πιειτε τσαγια καθηστε στο τζακι η με την κουβερτα απλα προσεξτε τα μωρα τον εαυτο σας και τους μεγαλους. 
Ετσι βρηκα την ευκαιρια να διαβασω να δω ταινιες σειρες δουλειες στον χωρο που θελω και εικονες απο αλλα μερη. 
Πειτε μου λοιπον εσεις πως ειστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις