Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

PILLOW FIGHTS.GR

Ένα κείμενο που φιλοξενούνταν στο site το είδα ξαφνικά στην κεντρική μου σελίδα στο facebook. Ως τότε δεν το γνώριζα καν σαν ύπαρξη και τώρα ναι μπορώ να πω οτι κάθε μέρα μπαίνω και το διαβάζω. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ποιος το έχει και ποιος το διαχειρίζεται. απλά οτι κάποια πράγμα με βρίσκουν σύμφωνη και κάποια απλά όχι. 

Το πρώτο άρθρο που διάβασα, ναι ναι αυτό που με τράβηξε ήταν του ψυχολόγου Σπύρου Θεοδώρου με τίτλο ένας άντρας ερωτευμένος δεν θα σου προτείνει ποτέ ελεύθερη σχέση. Ε και τώρα πείτε με, δεν θα το διαβάζατε; εγώ ναι γιατι αν το γράφει άντρας, ψυχολόγος, δημόσια, ε δεν μπορεί θα το πιστεύει. Καλά όχι απαραίτητα βέβαια αλλά ας το δεχτώ έτσι. 
Πλέον ότι κοινοποιώ στην σελίδα μου απο αυτό το site σας αρέσει οπότε αποφάσισα να το γνωρίσετε όλοι καλύτερα. 
  Το κείμενο που με κέρδισε όμως γιατί είναι πιο κοντά σε αυτό που ζώ και δεν είχα καλύτερα λόγια να το περιγράψω -μπράβο στον αρθρογράφο του - είναι το πες το και φράουλα... μπορεί σαν τίτλος να μην τραβάει πολλούς αλλά το νόημα του είναι σουπερ. 
Περιττό να πω οτι πολλοί γνωστοί μου έχουν μπει και το διαβάζουν έτσι; μπράβο τους... σχέσεις ειναι αυτές και αν δεν μιλήσουμε με αγάπη πως θα τις μάθουμε; 


facebook page pillowfights.gr

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις