Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ

  

18/11
Μια τούρτα, μόνο για σένα.
Ένα κεράκι με ερωτηματικό
Και εγώ να τα κοιτάζω…
Τελευταία φορά που σου έφερα τούρτα για τα γενέθλιά σου ήταν 25/11/2010.  Πολύ χαρακτηριστικά το θυμάμαι.
Από τότε ποτέ δεν σταμάτησα να γιορτάζω αυτή τη μέρα.
Σε κοιτάζω και στα λέω. Πάντα είσαι μέσα μου, σε ότι και να κάνω, σε όσα σκέφτομαι, σε απλά και σύνθετα πράγματα. Ερωτηματικό βάζω γιατί πάντα περιμένω να ξανα έρθεις και να μου πεις ότι ειμαι εδώ για σένα. Στοιχειά όσα ζήσαμε και βαριά άγκυρα για να μένω πίσω. Γύρω σου ειμαι και δεν με βλέπεις. Δίπλα σου σε όσα ζεις.
 Κρύβω στα μάτια μου την πρώτη εικόνα σου, και τα πρώτα σου γενέθλια μαζί. Μέρα που την σημαδεύω στο ημερολόγιο από την αρχή του χρόνου. Μόνη ή με παρέα είναι μια μέρα πάρτι για μας και δύσκολη για μένα. Δυο μάτια ψάχνω μεγάλα, δυο χείλη απαλά και δικά μου, δυο χέρια που θα έχουν το χαρακτηριστικό άρωμα που μόνο εσύ μπορείς να έχεις.
 Εύχομαι να μπορείς να χαμογελάς, να αγαπάς ότι διαλέγεις, να ονειρεύεσαι με άνεση και ηρεμία, υγεία και δουλειά αγάπη και χαμόγελα να σε γεμίζουν. Ανθρώπους για όσες στιγμές τους θέλεις. Όλα εδώ είναι όπως τα άφησες. Εδώ. Για σένα. Για μας. Ποτέ μην το ξεχνάς. Σε μια γωνιά της χώρας είμαι εδώ.
Σε αγαπώ… όπως σου υποσχέθηκα… για πάντα…
χρόνια πολλά νινάκι μου 


6 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά!
    Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον για πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπες μου ομορφες σας ευχαριστω ολους δεν ημαστε πλέον μαζί αλλά πάντα θα του γιορτάζω τα γενεθλια του σα να ημαστε παντα γερος και ευτυχισμενος να ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις