Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

PYLAIA BOUTIQUE HOTEL - ASTYPALEA

είμαι στην Αστυπάλαια  και είναι χαρά μου. Νιώθω τόσο όμορφα που αυτή η χώρα έχει νησιά για όλα τα γούστα, και μικρά όμορφα γραφικά μέρη, που δεν τα διαφημίζουν και θέλει κόπο για να τα βρείς. 
ένα απο αυτά είναι το ξενοδοχείο που μένω σήμερα. η πρόταση μου θα είναι να έρθετε.
πρώτα και καλύτερα να τα πω απο την αρχή. πολύ καλή υποδοχή στο ξενοδοχείο, ευγενικοί, χαμογελαστοί ακόμα και όταν ήταν κουρασμένοι οι υπάλληλοι, με πραγματικό ενδιαφέρον να σε εξυπηρετήσουν και να μάθουν αν βοήθησσαν με όσα είπαν. 
  φυσικά το λευκό κυριαρχεί. έμαθα έχει 26 δωμάτια, αλλά στο δικό μου κυριαρχεί το λευκό, η απλότητα, η σημασία στην λεπτομέρια. 
διακόσμιση που σε κερδίζει καισ ε κάνει να νιώθεις οτι δεν θελεις να φύγεις, να δεις τι έχει το νησί, πολύ άνετο ξενοδοχείο και φιλόξενο. 
  δεν έχουν όλα τα δωμάτια την ίδια θέα, αλλά κυρίως βλέπουν ανατολή και δύση, με τα υπέροχα χρώματα τους, που απο κάθε μπαλκόνι είναι μοναδικά. ειδικά για το πρωινό και το βραδινό ποτό πολύ χαλαρωτικά. πέτρα, ξύλο, μπαμπού, έπιπλα προσεγμένα, υλικά καλής ποιότητας, αρχιτεκτονική υψηλών προδιαγραφων και φυσικά για μένα το πιο σημαντικό έχει και κρασί δηλαδί κελάρι.
  πολλά μπορείτε να δοκιμάσετε και στην χώρα του νησιού όπου και πάλι θα το έχετε δίπλα σας, κάνοντας μια βόλτα και κοιτώντας το δωμάτιο σας. αναζητήστε το και δεν θα χάσετε 

facebook page PylaiaBoutiqueHotel 
 

1 σχόλιο:

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις