Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ

είναι να μην τα πάρω στο κρανίο....
αν το κάνω βρες καραβι να πας σαλονικα μες στον Βαρδαρη...
ρε κοπέλα μου είσαι μια νεα γυναικα εχεις φουρνο και είσαι τοσο κρυα και ξερη που με το ζορι λες αυστηρα καλημερα. τι χρωσταει ο αλλος να βλεπει εσενα πρωι πρωι ετσι; αν δεν το μπορεις το αθλημα αστο σε αλλους.  γινε πιο ομιλητικη πιο χαρουμενη πες ενα γεια με την ψυχη σου οχι ολα κοφτα και αποτομα. ετσι με την αλλαγη εσυ θα κερδισεις και θα αγορασει και κατι αλλο ο πελατης. 
 πας στην σταση και βλεπεις κοσμο να σου μιλαει... μην εισαι τοσο αγενης και ρωτας τον αλλον να οσυ πει με το ζορι που δουλευει ποσα βγάζει με ποιον τα έχει δλδ λίγο τακτ δεν βλάπτει καποιον.  αν δεν σου πω θα ζεις χειροτερα; 
   πας σε μαγαζι να σε βαψουν και το αποτελεσμα το βλεπεις και σου λεει κατι ελαφρυ σου εκανα να δεις πως ειναι. τι ελεφρυ μανταμ που με εχεις παστωσει για να με πεισεις να παρω οτι πουλας και με κατι χρωματα που δεν μου κολλανε; 
  πας στο σπιτι σου μετα απο μια γεματη μερα και εχεις ακομα δουλειες να κανεις αλλα βαριεσαι κανεις μπανιο και κοιμασαι μηντ ον ξυπνας τον αλλον για να δεις τι εκανε ολη μερα αν δεν εχεις διαθεση θα σε βρισει καποτε σιγουρα. 
 αν δεν εχεις ενημερωθει για την επιχειρηση στην οποια απευθυνεσαι καλυτερα διαβασε πρωτα τα στοιχεια που σου δινει στην σελιδα της και μετα ρωτα οτι δεν γραφει μεσα. αν απο την μια ζητας ιστοσελιδα αλλα δεν την κοιτας και τα θες ολα ετοιμα μην περιμενεις οτι ο αλλος θα αφησει την δουλεια του για να σου πει το αυτονοητο. γινει συνεπης.
  εισαι πελατης σε ενα μαγαζι ο σεριτορος σε εξυπηρετει δεν ειναι δουλος σου να τον κρατας μεχρι αργα την νυχτα και να μην φευγεις ποτε. σε εξυπηρετει δεν σε υπηρετει. 
  ειμαι στο αιγιο και μου πουλανε κατι για μπουγατσα θεσσαλονικης και τους λεω οτι αυτο δεν ειναι καν μπουγατσα ετοιμη και γινομαι κακια που δεν το αγοραζω. κατσε ρε κοπελα μου δλδ θα σε δωσω τα λεφτα μου για κατι που δεν θελω; 
  λες οτι εισαι επιχειρηματιας και κρατας τον λογο σου. θα σου κανω παραγγελεια και μετα απο ενα μηνα ακομα να την κανεις. μην λες οτι εισαι αντρας με λογο πλεον δεν σε πιστευω. 


  πας ταξιδι για δουλεια και σου βγαινει ξινο. φταις εσυ ο αναδρομος ερμης η κινηση ο συνεργατης δεν ξερω παντως δουλεια γιοκ και στο τελος εσυ φταις. κανεναν δεν σκαει για το ποσο ετρεξες εσυ για να πετυχεις το πιο απλό να μπει το μπουκαλι σου στο μαγαζι. σαν πελατης θες απλα να ξερεις οτι ειναι εκει και δεν ρωτας ποσο κοπο θελει για να πεισεις για το αυτονοητο. ποσα λεφτα να εχει ο καθε παραγωγος να πληρωνει και απο πανω για να βαλει το προιον του καπου. 
  πας για μαθημα οδηγησης και κοιτας πλεον προσεχτηκα τις ταμπελες. ερχετε ο ελληναρας οδητγος τι κοιτας κοπελα μου πρωτη φορα της βλεπεις; οχι του λεω αλλα πλεον τις κοιταω αλλιως. τι αλλιως δεσποινης ιδιες ειναι και με χτες. τι σε νοιαζει ρε φιλε πως τις βλεπω  αμαν πια δλδ. 
εχω και αλλα ομως παω για δουλεια 

7 σχόλια:

  1. Μην τα πολυσκεφτεσαι... η ζωή ειναι ενα τρελοκομειο...... ΕΚΕΙ ΕΞΩ...!!!!! ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι εχουμε βρεθει σε υατες τις θεσεις!!!! αυτο που νευριαζει πιο πολυ ειναι η καλημερα που δεν τη λενε και θα τους την χρεωσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις