Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΤΕ ΠΟΖΑ....

Δουλειά δεν είχαμε δουλειά αποκτήσαμε.
Ε ήμουν ένα παιδί  ήρεμο, καλά μην το πάρετε στα σοβαρά, είχα τις δουλειές μου, και ξαφνικά στέκομαι στις στάσεις και βλέπω αφίσες για ένα σεμινάριο φωτογραφίας.
 Καιρό ήθελα να μάθω σωστά να βγάζω φωτό, μιας και στην ιστοσελίδα που είμαι τις θέλουμε, για το καλλιτεχνικό μου μπλογκ τις θέλω, και εχω και άλλα στο νου μου που θέλω να κανω.
  Έτσι ξεκίνησα κάθε σάββατο να κάνω 3 ώρες μάθημα για να ακούω για ταχύτητες διαφράγματα, φωτομέτρηση, ώστε στο τέλος να βγάλω μια καλή φωτό. Αυτό το σάββατο έχουμε την πρώτη μας αποστολή για μια καλή φωτο στο δρόμο και ασκήσεις για φωτογραφίες στο σπιτι.
και ερωτώ... θα πάρει κανείς πόζα για να τον βγάλω; φυσικά αυτο το θέμα με έχει επιρεάσει και στα κοσμήματα μου και λέω να κάνω δυο σκουλαρικια θα δουμε.

1 σχόλιο:

  1. Καλως σε βρισκω κι' εγω με την σειρα μου! Μια Nikon coolpix αγορασα κι' εγω προσφατα για χαρη των κοσμηματων αλλα ακομα ουτε τις οδηγιες καλα καλα δεν διαβασα για να δω τις δυνατοτητες της, οποτε πολυ καλα κανεις γιατι ολα ειναι θεμα τεχνης και εξοικειωσης. Θα χαρω να τα λεμε! Φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ο καθενας μας είναι σκηνοθέτης αυτου του άρθρου. δωσε την εικόνα σου με λέξεις